updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Pardinyes B campió de 3a Catalana

  • Escrit per CATH / CH PARDINYES / CH IGUALADA

3a Catalana Sènior Masculina (Top-4)

L'equip del Monestir de les Avellanes Pardinyes "B" es va proclamar aquest cap de setmana Campió de Tercera Catalana Sènior Masculina, guanyant la Fase Final Top-4 jugada a Lleida.

Dissabte, les semifinals

El dissabte es van jugar les semifinals. La primera la van disputar el BCN-Sants i el CH Igualada. Al descans els barcelonins ja guanyaven de tres gols, i a la represa van aconseguir mantenir l'avantatge per acabar guanyant 30-26.

La segona va enfrontar El Papiol-Sant Vicenç i el Monestir de les Avellanes Pardinyes on l’equip lleidatà va notar la pressió de jugar aquesta fase a casa i el nervis el van trair durant la primera part. L’equip del Baix Llobregat ho va aprofitar per aconseguir una renda de 5 gols al descans. La segona però, va ser totalment diferent, amb un Pardinyes més entonat, gràcies a la bona actuació del seu porter, que va aconseguir capgirar el marcador i guanyar el seu partit per 25 a 28.

Partits decisius molt igualats

El diumenge va començar amb el partit de consolació pel 3r i 4t lloc entre l'Igualada i El Papiol, que va acabar amb triomf dels de l'Anoia, en un triomf començat a llaurar des del principi amb un parcial de 10-3. Els de Sant Vicenç no es van rendir, i van escurçar diferències però finalment el tercer lloc va ser per l'Igualada que va guanyar 32 a 30.

I per fi va arribar el torn de la Gran final de Tercera Catalana, entre el Monestir de les Avellanes Pardinyes B i el BCN Sants. En un pavelló amb força públic el Pardinyes va sortir a per totes però, un altre cop el nervis, varen trair als lleidatans i un altre cop va arribar al descans amb dos gols en contra. A la represa les coses van canviar i en un partit força entretingut, el Pardinyes B va aconseguir el títol guanyant per un ajustat 31 a 33.

El Trofeu al millor jugador d’aquests Top-4 va caure en el central lleidatà Jordi Santacana del Monestir de les Avellanes Pardinyes.

Aquí podem veure les alineacions dels quatre equips:

El Papiol-Sant Vicenç: Alex Albert, Carlos Helena, Marc Blade, Marc Bou, Xavi Lorenzo, Lluc Ferrés, Oriol Estevez, Alex Perez, Pablo Cuello, Jordi Caralt, Joel Liesa, Xavi Costa, Andres Fernàndez, Albert Hueso, i Pablo Hernàndez.
Club Handbol Igualada: Toni Martínez, Carles Oller, Eduard Jounou, Maure Vidal, Sergio Velasco, Adrian Suero, David Cubi, Marti Ruiz, Jordi Salom, Lalo Canales, Jose Luis Alvarez, Roger Calzada i Esteban Lezama.


CEH BCN Sants UBAE: Paul Orpen, Oriol Navarro, Damià Duran, Ramon Garcia, Albert Navalpotro, Marc Estapé, Estanislau Moncunill, Marc Peiró, Robert Farré, Xisco Bolós, Ferran López i Oriol Navarro.
Monestir de les Avellanes Pardinyes: Guillem Rosa, Iñigo Fernández, Pablo Fernández, Quim Solans, Gerard Macià, Marc Cortasa, Jordi Santacana, Eduard Pifarré, Francesc Bernal, Pau Agut, Xavi García, Marc Agut, Robert Canadell, Eloi Vidal i Marc Chillaron.

Repassem els resultats del cap de setmana:

Semifinals:

BCN Sants 29 - 26 Igualada, dissabte a les 16:45 hores
Pardinyes B 28 - 25 El Papiol Sant Vicenç, a les 20 hores

Els partits per 3r i 4t lloc i la final es jugaran el diumenge a les 9:45 i a les 13 hores.

3r i 4t lloc: Igualada 32 - 30 El Papiol

Final: Pardinyes B 33 - 31 BCN Sants

Campió 3a Catalana: PARDINYES B

Entrevistes