updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran victòria de l'Igualada que s'assegura l'ascens a 3a Preferent

  • Escrit per CH IGUALADA

Després de tants anys i tanta feina feta, aquest diumenge el primer equip del Club HandbolIgualada ha certificat matemàticament l’ascens de categoria i el liderat del grup, a falta d’una jornada per acabar la primera fase.

Els igualadins jugaven aquest diumenge un importantíssim i interessant partit contra el segon classificat, el tot poderós H Pardinyes “B”. Una victòria igualadina certificava matemàticament  l’ascens i, aquest diumenge, ningú va fallar, ni l’equip ni l’afició.

El partit va començar amb molt de respecte per les dues parts, ja que els dos equips s’hi jugaven molt. Amb tant de respecte era normal que les defenses i les porteries s’imposessin als atacs. Amb aquest dinpamica es va arribar al descans amb un escàs resultat al lluminós de 10 a 9 a favor dels igualadins.

A la represa els homes del Joan Alcoberro van sortit molt concentrats i van intentar buscar la victòria des del primer minut d’aquest segon període. La veritat és que els igualadins, gràcies a l’empenta i suport del públic, van aconseguir endossar un parcial de 3 a 0 a favor seu que va acabar sent determinant per la victòria final. S’ha de dir però que l’equip rival mai va donar el partit per perdut i va seguir lluitant de valent fins a falta de 10 minuts a on els homes del Club handbol Igualada van fer valdre el seu millor estat físic i mental per endur-se aquesta important victòria que els dóna l’ascens matemàtic i el liderat del grup a falta d’una jornada per acabar la primera fase.

Al final del partit l’entrenador igualadí, és va mostrar més feliç que mai i molt orgullós de tot el seu equip que no va parar de felicitar i elogiar pel seu gran partit.

Club Handbol Igualada  25 - 17 Handbol Pardinyes “B”

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (7 aturades), Alex Sabaté (6 aturades) i Toni Martínez (3 aturades), porters; Adriàn Suero (9), Esteban Lezama (3), David Cubí (3); Edu Lezama (1), Martí Ruiz (1), Jordi Salom (1), José Luís Álvarez (2), Roger Calçada (3), Pol Cantero (3), Edu Jounou i Carles Oller.

Entrevistes