updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: El BCN Sants B trenca la imbatibilitat del Montmeló

El BCN Sants B va donar la sorpresa de la jornada Fotos: cedida per David Ruiz El BCN Sants B va donar la sorpresa de la jornada

El cap de setmana es va disputar la 13a jornada, en la qual el Montmeló va perdre la seva imbatibilitat.

En aquesta categoria disputaran la fase d'ascens els quatre primers de cada grup i pujaran els quatre primers d'aquesta fase final (anirem posant en blau en partit i resultats als equips que ocupin aquestes posicions).
NORMATIVA

GRUP A

Sant Just 28-22 Montgrí
Santpedor 37-24 Sabadell B
Cornellà B 22-19 Claret 
Ripollet 33-29 Bonanova C Júnior 
Descansen Sant Joan Despí C i Igualada B

En aquest grup descansaven dos dels de dalt, i els altres dos (Sant Just i Santpedor) jugaven a casa i van fer valer el factor pista, i amb els seus dos punts superen l'Igualada B. De tota manera el Montgrí i amb menor mesura el Cornellà B encara aspiren a lluitar per les fases d'ascens.

En als altres dos partits també victòria local. Amb l'esperat duel defensiu a Cornellà entre dos dels equips més forts en aquest aspecte, i amb l'esperada primera victòria de l'equip local a Ripollet.

GRUP B

Vallag 38-31 Vilanova B
Sant Andreu de la Barca  26-14 Gavà B
BCN Sants B 30-22 Montmeló
Vendrell  28-27 Sant Llorenç B
Laietà Argentona  26-19 Pau Casals Sab.
Descansa OAR Gràcia C

En l'únic partit de la jornada de tota la categoria entre equips en zona de fase d'ascens no va haver-hi sorpresa i el Sant Andreu de la Barca, es va retrobar amb el triomf després de la primera derrota patida la setmana anterior superant de forma clara el filial gavanenc, que perd el quart lloc en benefici del Vallag. I si haguessin guanyat de dos gols més els andreuencs s'haurien situats líders.

El líder Montmeló visitava el filial del BCN Sants que estava en un bon moment de resultats i ho va demostrar superant de forma molt clara als montmelonins, que van estar fora de partit.

Tampoc va haver sorpresa a la pista del tercer, un Laietà que sense fer massa soroll està a només dos punts dels primers.  També Vendrell i Vallag, dos dels equips que lluiten pel quart lloc juguen a casa i van sumar dos punts importants, que els permeten atrapar el Gavà B i formar un trio, que de moment comanda el Vallag, per la diferència de gols situant-se en posició de fase d'ascens.

COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes