updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Partit seriós de l'Igualada contra el Sant Andreu

  • Escrit per CH IGUALADA

Diumenge, l'equip sènior del Club Handbol Igualada va guanyar clarament l'Handbol Sant Andreu en la sisena jornada de la lliga de Tercera Catalana preferent amb un marcador de 39 a 34. 

Els igualadins van fer un bon partit, enfront d'un conjunt que va començar dominant el joc i el resultat, gràcies a un atac molt efectiu per part dels seus laterals. Poc a poc, però, els locals començaren a imprimir un ritme més alt a les seves accions d'atac i contraatac, que va  desbordar la defensa dels de Barcelona. Al minut 10 es van posar pel davant en el marcador, 5 a 4. Avantatge que van mantenir fins el descans (18-17).
 
A la segona part els igualadins van fer valer un millor fons físic per anar incrementat poc a poc la seva avantatge fins arribar al resultat final de 39 a 34, que els pot suposar una injecció de moral per l'equip dirigit per Jordi Riba després de tres derrotes seguides.

Club Handbol Igualada 39 - 34 H Sant Andreu

Pel CH IGUALADA van jugar: Toni Martínez (porter), Sergi Velasco (3), David Cubí (6), Adrià Suero (19), José L. Alvarez (5), Eduard Jounou (2), Martí Ruiz (2), Hilari Canales (porter), Roger Calçada (1), Ruben Álvarez (1) i Eric Elvira.

Entrevistes