updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: El Cambrils, l'únic imbatut de 3a, ja lidera el grup A

El Cambrils després de superar el Vendrell Fotos: fb Club Handbol Cambrils El Cambrils després de superar el Vendrell

Es va jugar la 8a jornada, després de la qual Cambrils i Vic són els líders dels dos grups. Els cambrilencs, l'únic equip imbatut, de moment estava per sota de l'Esplugues C, que havia jugat un partit més, descanses aquesta setmana.

Els equips marcats en vermell són els que ara mateix estan en zona de fase d'ascens (5 de cada grup)

Grup A: El Cambrils és el nou líder en solitari

Sant Andreu de la Barca 31-28 Laietà Argentona
Cambrils 32-29 Vendrell
Vilanova i la Geltrú 27-33 Bonanova C Júnior
Vallag 33-24 Tarragona
Descansa Esplugues C (1r)

L'únic equip imbatut de tota la 3a Catalana va superar amb certes dificultats un molt bon Vendrell, i ara ja és líder després que l'Esplugues C descanses la jornada que li tocava.

Bon partit també a Sant Andreu de la Barca entre dos equips en zona de fase d'ascens, en la qual els locals van superar l'equip maresmenc prenent-li el tercer lloc pel golaverage en igualtat a punts.

A Vilanova l'equip de la Bonanova va sumar dos punts molt importants per acabar ficant-se entre els cinc que jugaran la fase d'ascens. I El Vallag va guanyar el seu primer partit i envia el Tarragona a la cua.

Grup B: El líder pateix per guanyar a Montgrí

GEiEG 32-16 Sant Just
Pau Casals 18-26 Castellbisbal
Montgrí 21-22 Vic
Santpedor 37-26 Cardedeu B
Ripollet 17-35 Espanyol C Júnior

En aquest grup el Vic, el líder i equip més golejador, las va passar morades per guanyar a la pista del Montgrí, un equip de la zona baixa, que va fer un gran partit en defensa i va acabar cedint per la mínima, quan al descans perdia per 8-13.

En els que semblaven que havien de ser els partits més destacats no va haver-hi tanta lluita com s'esperava i el GEiEG es va desfer amb contundència del Sant Just i el Castellbisbal va guanyar amb claredat a la pista d'un equip que portava, com ells, tres victòries seguides.

El Cardedeu B va patir una dura derrota a Santpedor davant un equip que no es rendeix i ja se situa a un sol punt del cinquè lloc de fases.

 

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes