updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: Sis equips han fet el ple de punts

El Vic de moment compta els seus partits per victòries Fotos: @HandbolVic El Vic de moment compta els seus partits per victòries

Després de la 2a jornada l'Esplugues C i el GEiEG encapçalen els dos grups pel golaverage, per davant d'altres equips que també han fet el ple.

Grup A: Esplugues C i Cambrils  han sumat els quatre punts

Sant Andreu de la Barca 28-29 Cambrils 
Vendrell 26-34 Esplugues C 
Tarragona 30–27 Vilanova i la Geltrú
Bonanova C 33–27 Vallag 
Descansa Laietà Argentona (2n)

El partit més interessant el teníem a Sant Andreu de la Barca entre dos equips guanyadors en la primera jornada i va ser el més igualat, amb victòria cambrilenca per la mínima. D'aquesta manera l'equip tarragoní està en el segon lloc igualat a punts amb l'Esplugues C, que es manté en el  lideratge, després de guanyar amb solvència al Vendrell, davant un equip que s'estrenava a la competició.


Grup B: Queden quatre equips imbatuts amb el ple de punts

Vic 34-26 Castellbisbal 
Sant Just 26–24 Pau Casals 
GEiEG 31-12 Montgrí 
Espanyol C Júnior 33-22 Santpedor
Cardedeu B 25–18 Ripollet

Jornada absolutament casera, amb victòria dels cinc equips que jugaven com a locals. En el partit més igualat el líder Sant Just es van emportar el triomf però de forma ajustada i això li fa perdre el primer lloc en benefici del GEiEG, que va aixafar el Montgrí en el derbi gironí. També es veu igualat, i superat pel golaverage, pel Vic i el Cardedeu B, completant el pòquer d'equips amb el ple de quatre punts.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes