updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: El Santvi B pateix però continua líder

Imatge del partit Santvi B- Castelldefels Fotos: @HandbolStVicenc Imatge del partit Santvi B- Castelldefels

Ha començat la fase pel títol, que sembla centrada entre tres equips, i també les eliminatòries de "play-off".

Fase pel títol

La disputen sis equips que ja tenen l'ascens a 2a a la butxaca i ara la classificació està així: Sant Vicenç B 10; Sant Esteve Palautordera B i Montcada B 8; Vallag 4; Bonanova Atlètic i Castelldefels 0.

Sant Vicenç B 21-20 Castelldefels

L'Handbol Sant Vicenç B continua imbatut però va haver de patir davant el tercer de l'altre grup, un Castelldefels que tenia ganes de donar la sorpresa i se'n va quedar ben a prop.

Vallag 26-27 Montcada B

Derbi de rivalitat viscut amb intensitat i resolt a favor dels montcadencs, cosa que els manté en la lluita pel títol i ja deixa allunyat l'equip taronja.

Bonanova Atlètic 29-32 Sant Esteve Palautordera B

Bona victòria dels del Baix Montseny a la Bonanova, que els serveix també per mantenir-se a un sol punt del líder de la fase.

Play-off d'ascens

Esplugues C 23-23 Manyanet B

Bon partit, d'alta intensitat i bon nivell i que deixa l'eliminatòria absolutament oberta entre els 4t d'un grup i el 7è de l'altre.

Joventut La Llagosta 28-27 Fornells

Un altre gran partit d'handbol, amb molta emoció i intensitat, i en aquest cas amb més eficàcia ofensiva. Els llagostencs, 6ens del grup A hauran d'anar a defensar un mínim avantatge a terres gironines, davant el 5è del grup B.

Vilamajor B 31-23 Ripollet

Els vilamajorins van fer valer el seu potencial defensiu i la força que els dona el Joan Sapè per treure un bon avantatge.

Cerdanyola B 29-32 Pau Casals

L'equip sabadellenc, que ha fet un gran final de temporada, ja porta nou partits seguits sense perdre i ha encarrilat bé l'eliminatòria.


Eliminatòries de correcció

Vendrell 20-23 Polinyà

En principi el perdedor d'aquesta eliminatòria baixarà, ja que només ha pujat Banyoles a 1a Estatal i han baixat Sant Vicenç i Salle Bonanova. Després ja veurem què passa als despatxos i si hi ha canvis.

Els polinyanencs donen un pas molt important per assegurar la categoria guanyant en terres tarragonines.

Agramunt 30-26 Santllo B

S'haurà de veure si aquesta eliminatòria acaba servint per a res. De moment els dos equips estan descendits. Però, per si s'acabés salvant un, és millor guanyar i de moment els agramuntins agafen avantatge.


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes