updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: Els líders no fallen i van camí de segona

El dos líder van forts camí de 2a Catalana Foto: Handbol Sant Vicenç i @CH_SEP El dos líder van forts camí de 2a Catalana

En la 15a jornada els dos líders, Sant Vicenç B i Sant Esteve B, tampoc van fallar i van camí de la 2a Catalana.

GRUP A

El partit de la jornada a Sant Vicenç:
Sant Vicenç B 25-22 Vallag

El Santvi B va sortir fort i al descans dominava per 15-9. Després el Vallag va ajustar la defensa i va plantar cara davant un equip que encara no ha perdut cap punt.

L'equip local va escapat, amb 10 punts d'avantatge, camí de la 2a Catalana que de ben segur aconseguirà aviat.
El Vallag, que va veure trencada la ratxa de 7 partits seguits sense perdre, es manté en zona d'ascens directe però igualat amb Manyanet B i el seu rival local, el Joventut La Llagosta. Sembla que tots tres equips i la Bonanova Atlètic, que està només un punt per sobre, lluitaran per dues places d'ascens directe.

Sant Just 29-24 Cerdanyola B

Els santjustencs continuen en bon moment i van superar un equip que estava 4 punts per sobre. Encara estan en zona de descens, però han atrapat el Vendrell (que els supera pel golaverage particular) i tenen uns quants equips més a tir.

Manyanet B 24-14 Sant Joan Despí C

Els barcelonins, amb un triomf fàcil, es van refer de dues derrotes seguides i es posen en la dura lluita que hi haurà entre quatre equips per les dues places d'ascens directe que deixa lliures el Santvi B.
Els santjoanencs, que venien de sorprendre el segon, continuen en zona de descens.

Sabadell B 41-24 Vendrell

Els sabadellencs van superar molt clarament el seu rival i el sobrepassen a la classificació.

Agramunt 24-22 Vilanova

Els agramuntins se situen en la zona de “play-off” i deixen el rival a la cua.

Bonanova At. 25-29 Ripollet

L’equip barceloní no reacciona i ja encadena tres derrotes seguides i se li complica l'ascens directe. Els ripolletencs guanyen el seu tercer partit seguit i ja estan en zona de "play-off".

Jov. La Llagosta 25-18 Sant Andreu de la Barca

L’equip local va guanyar un partit "espès" i que va tirar endavant gràcies a una gran defensa a la segona part. És la seva cinquena victòria seguida que els fica de ple en la lluita per l'ascens directe.

GRUP B

El partit de la jornada a Palafrugell:
Garbí B 23-24 Montcada B      

Els montcadencs van superar un obstacle difícil i es consoliden en el segon lloc. L’equip local ja encadena quatre derrotes seguides i cau de la zona de "play-off".

Calella B 22-31 Sant Esteve Palautordera B

El líder va superar amb certa facilitat un equip que cau a zona de descens altra vegada.

Castelldefels 27-23 Poblenou C

L’equip local va aconseguir la quarta victòria seguida i ferm en zona de "play-off" mira cap a l'ascens directe. No va ser un gran partit i l'equip local el va encarrilar amb una gran defensa en els primers minuts i després gestionant bé l'avantatge.

Llavaneres At. 20-19 Vilamajor B

Com a la primera volta (19-18 a Vilamajor) va ser un partit de defenses i en aquesta ocasió el triomf va ser per als maresmencs que surten de la zona de descens i trenquen la ratxa vilamajorina de tres victòries seguides.

Pau Casals 16-27 Fornells

L'equip fornellenc, que ja és el que té la defensa menys golejada del grup, ho va demostrar guanyant amb solvència en una pista complicada.
Amb aquest resultat l'equip gironí es manté en zona d'ascens directe i el sabadellenc cau de la zona de "play-off", això sí empatat amb tres equips més entre el lloc 6è i 9è.

Cardedeu B 41-38 Sant Llorenç B

Disbauxa golejadora en el partit entre els dos últims classificats, veient-se que estan on estan, sobretot per les seves defenses. L'equip visitant queda molt enfonsat a la cua.

Polinyà 31-35 Esplugues C

Els polinyanencs continuen en mala ratxa i cauen fins el 9è lloc, quan havien estat líders a l'inici de temporada. Els espluguins van obtenir la seva quarta victòria seguida i respiren lluny de la zona de descens i pensant ja en consolidar-se en la zona de "play-off".

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes