updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: Els líders són dos filials de 1a Estatal

El Santvi B i el Sant Esteve B són els líders Foto: arxiu El Santvi B i el Sant Esteve B són els líders

Després de la cinquena jornada ja només queden dos equips amb el ple de punts i, igual que a 2a Catalana, són dos filials d'equips de 1a Estatal: Sant Vicenç B i Sant Esteve de Palautordera B.

GRUP B

El partit de la jornada a Sant Esteve de Palautordera:
Sant Esteve Palautordera B 29-23 Montcada B

El líder va haver de treballar dur per acabar desfent la resistència d'un altre filial de Primera Estatal que d'aquesta manera perdia el seu segon partit. Els santestevencs es mantenen a dalt amb el ple de punts.

Calella B 34-32 Polinyà

Els calellencs com sol ser habitual es van créixer a casa seva i van trencar la imbatibilitat polinyanenca, en un partit jugat a un ritme molt alt i amb molt poca defensa a la primera part (al descans estaven 21-19).

Castelldefels 20-18 Vilamajor B

Era un duel dramàtic entre dos equips situats en zona de descens i l'equip local es va imposar amb forta defensa. Com a dada curiosa dir que en tot el partit es van fer menys gols que a la primera part del partit de Calella.

Garbí B 29-20 Sant Llorenç B

L’equip garbinenc al descans guanyava de tres (14-11) i després va anar aplicant el seu corró per acabar guanyant de forma còmoda i mantenir-se prop de la zona d'ascens directe.

Llavaneres At. 31-26 Cardedeu B

Un altre dels equips ascendits, l'equip llavanerenc va aconseguir per fi un resultat una mica còmode, tot i que menys del que semblava al descans quan dominava per 15-8. A la represa els vallesans van pressionar més en defensa i van córrer al contraatac arribant a posar-se a tres gols, però van acabar cedint.
Els maresmencs s'enfilen cap a la part tranquil·la de la classificació superant el seu rival.

Poblenou C 25-25 Fornells

Els dos equips continuen igualats a punts, tal com van començar el partit. Els gironins van dominar a l'inici (11-13 al descans) però els locals van anar ficant-se en el partit per acabar amb un  just empat.

Pau Casals (11è) - Esplugues C (5è), ajornat fins 27 novembre

GRUP A

El partit de la jornada a l’Illa Diagonal:
Manyanet B 26-23 Agramunt

L’equip barceloní va mantenir la seva imbatibilitat fent una gran remuntada ja que al descans perdien per 11-15, i es mantenen a un sol punt del líder. Els agramuntins van marxar força queixosos de l'arbitratge.

Jov. La Llagosta 23-28 Bonanova At.

L’equip barceloní, un altre filial d’un 1a Estatal, va guanyar el seu segon partit seguit fora de casa i en pista complicada i es consolida en tercer lloc en zona d'ascens.

Sant Just 38-30 Ripollet

Tambés els santjustencs, amb un recital ofensiu, van aconseguir el primer triomf.

Sant Vicenç B 31-23 Vilanova

El líder, que porta una marxa impecable, no va tenir pietat del cuer, que va resistir bé la primera part (12-10) però es va acabar rendint a la superioritat local.

Sabadell B 30-26 Sant Joan Despí C

L’equip local va aconseguir el seu primer triomf a 3a Catalana.

Vendrell 31-30 Cerdanyola B

Els vendrellencs van haver de patir per mantenir-se imbatuts a la seva pista (al descans perdien 17-18).

Sant Andreu de la Barca (5è) - Vallag (9è), ajornat fins el 13 de gener

 

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH

 


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes