updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: Només cinc equips amb el ple de punts

El Vendrell és un dels equips que ha sumat els quatre punts Foto: Handbol Vendrell El Vendrell és un dels equips que ha sumat els quatre punts

Després de la segona jornada ja només queden cinc equips que han fet el ple de punts: Sant Vicenç B, Vendrell i Agramunt en el grup A i Sant Esteve de Palautordera B i Polinyà en el grup B.

Grup A

El partit de la jornada:
Sant Andreu de la Barca 22-22 Joventut La Llagosta

L’únic partit del grup entre dos guanyadors de la primera jornada d'aquest grup va tenir emoció i va acabar amb empat.

Vallag 23-32 Sant Vicenç B

L’equip vicentí, recent ascendit, continua en ratxa i va guanyar a la sempre difícil pista del pavelló Antonio Garcia, per situar-se com a líder del grup.

Ripollet 26-23 Bonanova At.

El primer líder no es va adaptar a la pista ripolletenca i va caure davant un equip que estava a 4a, però que pot donar moltes sorpreses perquè té jugadors de qualitat.

Sant Joan Despí C 24-32 Manyanet B

L’equip local no és el que arrasava a 4a. Entrenador i alguns jugadors estan al B i de moment han perdut els dos partits. Aquest de forma clara davant un equip baixat de 2a i que vol tornar-hi.

Vendrell 24-21 Sabadell B

L’equip vendrellenc va patir per superar el jove equip sabadellenc, però ho va fer i se situa en el grup de líders.
Els visitants van començar forts (2-6), es va igualar el matx, però al descans el domini era visitant altra vegada (9-12). De sortida a la segona part una altra embranzida arlequinada (12-17). Però a partir d'aquí bloqueig ofensiu i els locals amb un parcial de 7-0 es van posar per davant i van saber controlar el partit.

Vilanova 28-30 Agramunt

Gran triomf agramuntí que els situa en el trio de líders i deixa els vilanovins a zero punts.

Cerdanyola B - Sant Just, suspès al descans

Partit en horari matiner del diumenge, que es va ajornar al descans degut a que hi havia goteres a la pista del pavelló de Guiera. En aquells moment el marcador registrava un 12-9 a favor de l'equip local. En principi el partit es reprendrà el dijous dia 25 d'octubre a les 21 hores.

Agraïm molt al coordinador de l'Handbol Sant Just que ens hagi fet arribar la informació correcta.

Disculpeu la informació donada anteriorment, amb comentari que, sabent això, és improcedent totalment, i que estava basada en l'acta de la web federativa, on diu que 12-9 és el resultat final del partit.

Grup B

El partit de la jornada:
Sant Esteve Palautordera B 37-23 Calella B

L’únic partit d’aquest grup on s’enfronten dos guanyadors el va dominar clarament l'equip local imposant la seva experiència a 2a de la temporada anterior davant un equip que ve de 4a.

Montcada B 28-27 Garbí B

El primer líder  va caure a la pista d'un filial de 1a Estatal, després d'un matx molt competit i els dos equips queden igualats a dos punts.

Esplugues C 26-29 Polinyà

Els polinyanencs van haver de treballar dur davant un equip que no havia puntuat a la primera jornada. Els vallesans es van fer amb el triomf i són co-líders. Comencen bé per tornar a 2a...

Fornells 29-26 Pau Casals

Partit entre dos perdedors de la 1a jornada, on l’equip local va fer valer el factor pista per sumar els dos primers punts davant un equip baixat de 2a.

Poblenou C 21-28 Castelldefels

Els poblenovins van anar sempre per darrere (8-11 al descans) i tot i que es van posar a dos gols en algun moment de la segona part, van cedir davant d'un equip que es va mostrar superior en els cinc minuts finals.

Sant Llorenç B 35-29 Cardedeu B

L’equip local repetia a casa i davant un dels equips forts de la temporada passada va aconseguir els primers punts.

Vilamajor B 19-18 Llavaneres Atlètic

Partit de defenses i d'atacs molt espesos i que es va decidir a favor dels de casa per petits detalls i possiblement pel factor ambiental.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes