updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: Bonanova Atlètic i Garbí B primers líders

El Garbí B l'equip que va guanyar amb més diferència Foto: facebook Handbol Garbí El Garbí B l'equip que va guanyar amb més diferència

La lliga ha començat amb força igualtat i amb Bonanova Atlètic i Garbí B com a primers líders gràcies a les seves àmplies victòries.

Grup A

Bonanova At. 27-17 Sant Joan Despí C

Mal debut de l'equip santjoanenc després del seu ascens. Es va trobar amb un equip molt més experimentat i amb qualitat de 2a que el va superar clarament per convertir-se en líder del grup.

Agramunt 25-21 Ripollet

L'equip agramuntí ha començat amb victòria sobre un equip que no havia pujat, però va agafar la plaça deixada vacant pel Parets B.

Jov. La Llagosta 35–28 Vilanova

L'equip local que va acabar fort la passada temporada, ha començat bé aquesta per intentar el retorn a 2a Catalana.

Manyanet B 23–23 Vallag

Els barcelonins, baixats de 2a, no van poder superar un equip que la temporada passada va acabar bastant avall a 3a.

Sabadell B 25-26 Sant Andreu de la Barca

De moment el jove equip arlequinat va cedir davant un equip que ha renunciat a 2a després del seu descens, però que vol estar a la part alta.

Sant Just 24–27 Vendrell

Els vendrellencs han començat bé davant d'un equip que va jugar els "play-off" la temporada passada, però que sempre sol començar de forma irregular.

Sant Vicenç B 28–22 Cerdanyola

Bon inici del Santvi B en la nova categoria davant d'un equip lluitador però que no va poder amb la superior qualitat dels locals.

Grup B

Cardedeu B 29-28 Esplugues C

Era el partit de la jornada entre dos equips que van jugar "play-off" d'ascens i va tenir emoció fins al final.

Castelldefels 21-25 S. Esteve Palautordera B

El retorn del Castelldefels a 3a no va ser afortunat, ja que es va trobar amb un equip que baixat de 2a té ganes de tornar-hi.

Garbí B 32–20 Fornells

No és normal que un derbi acabi amb tant de marge, però en aquesta ocasió els garbinencs van ser clarament superiors i són els primers líders del grup.

Llavaneres At. 31-30 Montcada B

L'equip montcadenc, amb jugadors que tenen minuts a Estatal, va sortir molt més fort i va agafar cinc gols d'avantatge mitjan la primera part (9-14) i al descans dominaven 14-17. A la represa va millorar la intensitat defensiva local i amb paciència van aconseguir capgirar el marcador per fer-se amb el primer triomf a la nova categoria.

Sant Llorenç B 33-36 Calella B

Els calellencs, l'altre equip maresmenc recent ingressat a la categoria, també van debutar amb victòria en la seva estrena al camp d'un equip que la temporada passada ja va passar problemes per mantenir-la.

Pau Casals 22-26 Poblenou C

Ensopegada sabadellenca en el retorn a 3a després del seu pas per 2a, davant del jove equip barceloní.

Polinyà 30-23 Vilamajor B

Els polinyanencs van aconseguir el primer triomf de la temporada en el seu camí de retorn a 2a. De tota manera no va ser tan fàcil com indica el resultat. A la primera part el marcador estava en empat a 15 gols. A la represa va millorar molt la defensa local i es va obrir forat.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes