updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut Atlètic supera el Rubí i ja té l'ascens a 2a Catalana

  • Escrit per JOVENTUT HANDBOL MATARÓ

El sènior C Atlètic del Mataró tenia aquesta temporada l'objectiu de pujar de categoria i aquest dissabte ha complert la seva missió ja que després de derrotar el Rubí ja s'assegura una de les quatre places d'ascens a falta de dues jornades per acabar la competició.

Tot i el potencial de l'equip, del qual s'esperava l'ascens, no ha estat fàcil ja que hi ha hagut moltes lesions que han dificultat la tasca de l'equip, però la plantilla s'ha esforçat i ha acabat aconseguint el seu objectiu.

I cal destacar que en aquest partit fent costat als més veterans, als quals ja se'ls suposa la seva vàlua i que l'han anat demostrant a bastament, avui s'han lluït els joves com els extrems Javi Moncada i Miki Martínez, autors de vuit gols consecutius (4 cada un) a l'inici de la segona part i que han servit per anar obrint forat, com el central Javi Sànchez que amb la seva velocitat i les seves penetracions ha trencat la defensa visitant, com en Joan Guanyabens, que a la seva incansable tasca defensiva avui ha afegit tres gols al tram final de la primea part, o com el porter Jordi Garcia, que sabent que Carlos estava lesionat ha fet una sensacional partit, o l'Ignasi Baches que al final ha rebut el premi al seu treball amb el seu golet.

L'inici de partit no ha estat bo i el Rubí s'ha posat tres gols amunt (3-6) moment en el qual Jordi Garcia ha fet la seva primera aturada en un contraatac i a partir d'aquí ell i l'equip han anat cap amunt, clavant un parcial de 10-2 han posat el partit de cara. Al descans es dominava per 15-9.

A la represa la defensa s'ha continuat mostrant molt forta i el Rubí ha tardat a marcar i la diferència s'ha eixemplat fins als nou gols (18-9). Després els àrbitres han carregat una mica contra la defensa local amb les exclusions i el Rubí ho ha aprofitat per reduir una mica (23-16 i després 27-20) però sense fer patir mai per la victòria. Els locals ho han rematat amb un parcial de 4-0.

JOVENTUT ATLÈTIC- RUBÍ 31-20

Pel Jov. Handbol Mataró "C" Atlètic van jugar: Jordi Garcia i Carlos del Viejo porters; Miquel Martínez (4), Joan Guanyabens (3), Bernat Batlle (5), Nacho Marín, Sergi Tria, Javi Sànchez (1), Jordi Gomà (6, 3 de p.), Javi Moncada (5), Albert Castelló (4, 1 de p.), Ignasi Baches (1), Sergi Tomé (2), Cugat Comas.

Durant la temporada també han col·laborat a l'ascens l'Eloi Illa, l'Àlex Gomà, en Nabil Dahbi i en Víctor López. Enhorabona a tots ells!!

Entrevistes