updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Víctoria molt treballada del Mataró Atlètic… i només n'hi falta una

  • Escrit per JOVENTUT HANDBOL MATARÓ

El sènior C Atlètic del Mataró va aconseguir la primera victòria de la fase d'ascens fora de casa, a la pista del Súria, on no fa pas molt de temps hi jugava el sènior A i queda a només un triomf d'assolir l'ascens a 2a Catalana. Ha estat una victòria molt treballada davant d'un molt bon equip, possiblement el que en atac juga a un ritme més alt en en aquesta categoria i que a més, sobretot jugant a casa, defensa amb una gran intensitat.

A la primera part el joc dinàmic dels locals i la connexió amb el pivot i els extrems ha fet molt de mal i al descans s'ha arribat amb avantatge local (13-11).

A la represa la defensa 5:1 mataronina, amb Joan Guanyabens d'avançat i amb gran treball també de Sergi Tomé, Nacho Marín i Bernat Batlle, ha anat a més i s'ha aconseguit igualar el marcador, però en atac costava molt trobar posicions fins que ha arribat la connexió amb Bernat Batlle al pivot (5 gols a la 2a part). I després ha acabat de decidir un final de partit sensacional de Carlos a la porteria que només ha encaixat un gol dels darrers set xuts, permetent arribar al final fins i tot amb certa comoditat.

SúRIA- JOVENTUT ATLÈTIC 19-22

Pel Joventut Handbol Mataró C van jugar: Jordi Garcia i Carlos del Viejo porters; Albert Castelló (2), Joan Guanyabens (1), Javi Sànchez (2), Bernat Batlle (5), Nacho Marin (2), Javi Moncada (2), Sergi Tomé, Jordi Gomà (7, 3 de p.), Sergi Tria (1), Ignasi Baches, Cugat Comas.

Entrevistes