updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Un pas important del Joventut Mataró Atlètic cap a l'ascens

En un dia que en tothom tenia un altre partit al cap, tot i que després no ha estat massa positiu, els jugadors del sènior "C" Atlètic del Mataró s'han sabut centrar en el que els tocava i han fet un bon partit. Sobretot una gran segona part, per obtenir dos punts molt importants davant del Xarxa, un equip que estava dos punts per sota, però que havia guanyat els 5 partits que havia jugat a la fase d'ascens i que en el primer partit els havia superat a la pista del Safa Horta per 33-26. Era important guanyar i si es podia guanyar de més de 7 i s'ha aconseguit. Ara a falta de quatre jornades al Joventut Atlètic li falten 4 punts per assolir l'ascens.

El Joventut ha fet un bon inici i s'ha posat per davant, amb bones accions d'en Javi Moncada i en Javi Sànchez, però la defensa era un pèl tova i els visitants forçaven molts penals amb el seu atac amb dos pivots i arribaven al descans amb un ajustat 14-12.

A la represa la defensa local s'ha mostrat molt més consistent (amb Joan d'avançat i Nacho manant com a central, i Bernat i Sergi Tomé contundents com sempre), en Carlos ara s'ha trobat bé sota pals, i des del 16-14 l'atac visitant s'ha encallat encandenant-se 13 atacs sense fer gol i el marcador ha passat a un 23-14, amb els "veterans" Sergi Tria, Jordi Gomà i Bernat Batlle fent valer la seva experiència.

Al final, sense pensar en el golaverage sinó jugant a plaer, s'ha assolit un avantatge de 10 gols, i això sense tenir cap penal a favor en tot el partit!

JOVENTUT ATLÈTIC - AE XARXA SAFA HORTA 27-17

Han jugat: Carlos del Viejo i Jordi Garcia porters; Miquel Martínez, Bernat Batlle (7), Joan Guanyabens (2), Jordi Gomà (3), Javi Moncada (5), Nacho Marín (1), Sergi Tria (4), Javi Sànchez (3), Sergi Tomé, Albert Castelló (2), Eloi Illa, Ignasi Baches.

Entrevistes