updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut Atlètic recupera el seu millor aspecte

  • Escrit per JOV. H. MATARÓ

Després del desastrós inici de la fase d'ascens a la pista del Sata Horta, avui el jugadors del sènior C han tret el seu orgull i han fet pagar els plats trencats al Súria, que ha rebut un  correctiu bastant sever, que a permès a l'equip mataroní sumar dos punts amb els quals s'obre fins a quatre punts el forat respecte al cinquè classificat.

L'equip ha sortit molt motivat en defensa, amb un 5 :1 molt profund amb Joan Guanyabens d'avançat i amb el bloc central treballant molt bé i impedint la connexió amb el pivot. Tot i que en atac les coses tampoc sortien del tot bé la gran tacsa defensibva ha posat aviat el marcador en un 5-0 que ha donat molt aconfinaça per continuar treballant amb intensitat. L'equip visitant s'ha creuat en veure que no li sortien les coses i quan superaven la defensa topaven amb en Carlos a la porteria i la diferència s'ha anat ampliant fins un quasi increïble 19-5 al descans.
 
A la represa amb tot decidit calia esperar una reacció del Súria per millorar la seva imatge, que en efecte s'ha produït, amb molt bones aturades del seu porter que han reduöt la diferència fins els nou gols, però en el tram final el Joventut s'ha tornat a posar les piles i les aturades de Jordi Garcia han acabat d'impulsar l'equip, tot i les targetes vermelles per Cugat i Sergi Tomé, cap a una clara victòria, que apropa una mica més l'equip cap a l'ascens.

JOVENTUT ATLÈTIC- SÚRIA 31-16

Pel JOVENTUT ATLÈTIC han jugat: Carlos del Viejo i Jordi Garcia, molt bé tots dos a la porteria; Javi Moncada (2), Jordi Gomà (2), Bernat Batlle (7), Joan Guanyabens (4), Javi Sànchez (3), Miquel Martínez (3), Albert Castelló (5), Nacho Marín (3), Cugat Comas (1), Sergi Tomé (1).
 

Entrevistes