updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Nova victòria del Joventut Atlètic per conservar el liderat del grup

Victòria molt còmoda del Joventut Atlètic davant d'un rival que a la primera volta li havia creat molts problemes a la seva pista on només s'havia pogut guanyar per la mínima.

 

En aquesta ocasió i després d'uns inicis en que l'equip local s'ha mostrat excessivament tou en defensa (6-7 als 10'), cosa que ha obligat a un ràpid canvi defensiu a 5:1, l'equip ha començat a trobar-se a sí mateix i ha anat obrint forat poc a poc fins el 20-11 del descans, resolent molt fàcilment en atac.

A la segona part no hi ha hagut més color que el blau (perquè l'equip local ha hagut de jugar amb la seva segona samarreta perquè el visitant ha vingut de groc) i tots els jugadors han pogut marcar, destacant en Sergi Tria amb els seves penetracions en el lateral dret, i en Javi Moncada, en el contraatac i en els seus xuts des de l'extrem esquerre, tots dos amb set gols.

JOVENTUT ATLÈTIC- CANOVELLES 44-23

Han jugat: Carlos del Viejo (24 aturades), Nabil Dahbi (1), Jordi Gomà (5), Sergi Tria (7), Àlex Gomà (3), Bernat Batlle (2), Sergi Tomé (3), Miquel Martínez (4), Joan Guanyabens (3), Javi Sànchez (3), Víctor López (1), Javi Moncada (7), Albert Castelló (5).

Entrevistes