updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Important empat de l'Igualada a la pista del segon

  • Escrit per HANDBOL IGUALADA

L'equip del Club Handbol Igualada va aconseguir un punt molt important a casa del segon classificat de la lliga, el potent Castelldefels. El partit va tenir dues parts ben diferenciades. A la primera, tot i que fins el minut 8 hi va haver igualtat en el marcador, els local van ser superiors. Poc a poc van anar incrementant la renda de gols gràcies a una circulació de pilota en atac molt ràpida, i a un bon llançament exterior dels seus laterals. Els igualadins es van veure desbordats en defensa. Es va arribar al descans amb una avantatge local de 5 gols, 23 a 18.

La xerrada feta al descans per l'entrenador, Jordi Riba, va ser molt efectiva. L'equip igualadí va sortir a la pista molt mentalitzat per plantar cara als del Baix Llobregat. Van plantejar una defensa més tancada i agressiva. Els locals van tenir moltes més dificultats per penetrar, només podien anotar amb tirs exteriors. A més, l'atac igualadí va millorar considerablement, amb una bona circulació de pilota i aprofitant els espais que creaven en la defensa local per marcar amb facilitat. Van igualar el marcador  en el minut 17 d'aquest segon temps. A partir d'aquell moment es succeïen els empats i les avantatges per un i altre equip. A l'últim minut del partit els igualadins van anotar el 36 a 37, i a la jugada següent els de Castelldefels van fallar el tir, i per tant els igualadins recuperaren la possessió, però no la van poder mantenir. Els locals van recuperar la bola, i amb ràpid contraatac provocaren un penal ja amb el temps finalitzat. El llançaren, la pilota va tocar el pal però rebotà a la cama del porter i va entrar, aconseguint l'empat a 37. Una llàstima aquesta jugada final, però un punt aconseguit molt important i un partit d'handbol fantàstic.

Esportiu Castelldefels 37 - 37 Club Handbol Igualada

Per l'equip de Jordi Riba van jugar: Toni Martínez (porter, 13 aturades), Pol Cantero (1), David Cubí (4), Adrian Suero (13), Roger Calçada, Esteban Lezama (7), Martí Ruiz (6), Carles Oller (2), José Luis Álvarez (3) i Sergi Velasco (1).

Entrevistes