updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Club Handbol Igualada cau a Vic

L’equip sènior del Club Handbol Igualada va fer un mal partit a Vic, a on va perdre per un clar 32 a 24. Els igualadins van estar molt descentrats durant tot el matx. En els primers minuts del partit van poder posar-se pel davant en el marcador, però varen fallar fins a 6 llançaments clars, alguns de contraatac i d'altres que van anar al pal. Els d'Osona, sense fer un bon joc, ho van aprofitar per marcar diferències de 4 a 5 gols, que van mantenir fins el  descans, al que es va arribar amb un 16 a 10.

A la segona part va continuar la mateixa dinàmica , els de l'Anoia en cap moment van poder contrarestar el joc dels local, i van acabar mentalment fora del partit, fet al que va ajudar en gran mesura l'arbitratge. El resultat final va ser de 32 a 24.
 
Amb tot, l'equip de Jordi Riba continua en llocs de promoció d'ascens a Segona Divisió. Els de l'Anoi ja volen passar pàgina i mostrar la millor seva versió en el proper partit.

VIC - CH IGUALADA 32-24

Igualada: Hilari Canales (porter), Sergi Velasco, David  Cubí (2), Adrià Suero (11), José Luis Álvarez (2), Esteban Lezama (1), Martí Ruiz (6), Eduard Lezama (2), Jordi Salom, Carles Ollé, Rubén Álvarez.

Entrevistes