updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El CH Igualada supera el Súria

L’equip igualadí encarava la novena jornada de lliga amb força i ganes, després de l’empat  aconseguit en el desplaçament  a la pista del Lloret. El partit amb el Súria ha estat dur i travat en el joc en la primera part. Cap dels dos equips ha pogut desfer-se del rival en el marcador, tot i així, l’Igualada ha mantingut el marcador amb mínimes diferències durant la primera part, resultat al descans (13 a 14).

 Al inici de la segona part l’Igualada ha pogut fer el seu joc gràcies a una millor pressió defensiva que els ha permès capgirar el marcador i aconseguir un avantatge de fins a set gols, aquesta bona defensa i ràpids contraatacs  han fet que la victòria fos merescuda. La millora del joc per part igualadina que novament s’ha posat les piles ha donat una victòria final de  9 gols, (34 a 25).

CH IGULADA – SÚRIA 34-25

CH Igualada: Toni Martínez (8 aturades) i Hilari Canales (6 aturades) porters; Eduard Jounou, Sergi Velasco (1), Carles Oller (1), Jordi Salom (7), David Cubí (4) , Esteban Lezama (4),  José Luis Álvarez (5), Adrián Suero (12), Martí Ruíz, Ruben Alvarez i Èric Elvira .

Entrevistes