updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Calella supera el Vallag i és líder per mèrits propis

Partit important que enfrontava els dos primers classificats del Grup B de 2a Catalana i on el Calella, ha guanyat amb solvència i assoleix la primera posició de la lliga, tot i haver jugat un partit menys que els seus immediats perseguidors.

El Calella ha començat molt bé el partit, amb una defensa compacta i amb un bon atac amb una bona circulació de pilota i aconseguint clars llançaments en totes les posicions. Aquesta bona dinàmica no s'ha vist afectada tot i haver-se vist obligat a modificar el sistema defensiu al minut 15 per dues exclusions del seu especialista i la bona defensa ha continuat i fins i tot millorat, amb la que ha servit als locals arribar al descans amb només 9 gols en contra (14 a 9).

A la segona, el Calella, ha començat molt fort tant en defensa com en atac, i ha servit per trencar el partit. Al minut 10 de la represa, el marcador era de 22 a 12 i que s'ha anat ampliant fins a doblar en el marcador 29 a 14 i 33 a 16. No obstant, el Calella, els últims 10 minuts de partit s'ha relaxat potser una mica massa, i ha deixat que el Vallag comencés a tallar pilotes i fer ràpides sortides de contraatac i maquillés el marcador amb un parcial de 0 a 5, deixant el resultat final amb 33 a 20.

La pròxima setmana, el Calella, jugarà a la pista del H. Palautordera, on haurà de tornar a jugar com avui els primers 50 minuts, per tal d'aconseguir un bon resultat en una pista on encarà ningú ha pogut puntuar encara.

UEH CALELLA 33 - 20 HC VALLAG

Entrevistes