updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Tres equips depenen d'ells mateixos per assolir l'ascens

Els dos partits més interessant es juguen al Pavelló del Congost i a l'Aula Arena Fotos: arxiu Els dos partits més interessant es juguen al Pavelló del Congost i a l'Aula Arena

Aquest cap de setmana es disputa la penúltima jornada de la fase d'ascens i en ella tres equips (Pia Granollers, Súria i Sant Esteve Palautordera B) podrien acompanyar el Polinyà cap a 1a Catalana.

FASE ASCENS

Pujaran els dos primers de cada grup i posem en blau als equips que ara ocupen aquestes posicions i en majúscules els que ja tenen l'ascens confirmat.

GRUP A

Escola Pia Granollers (2n) - Ribes  (3r), diumenge 18:30 h
Llavaneres Maresme  (5è) - Sant Andreu (6è), diumenge 12:30 h
Sant Quirze B (4t) - POLINYÀ (1r), diumenge 12:45 h

El partit transcendental es juga al pavelló del Congost a Granollers, on l'Escola Pia pot certificar el seu ascens a 1a Catalana si puntua contra el Ribes. Els visitants necessiten el triomf i després esperar que el Polinyà derrotés els granollerins en l'última jornada i ells guanyar davant el Llavaneres a Sant Pere de Ribes.

Els altres dos partits ja no tenen més transcendència que al col·locació final dels equips, però no poden afectar a les dues primera posicions.

GRUP B

Súria (1r) - Montcada B (6è), dissabte 18 h
Fornells (3r)- Bonanova Atlètic (5è), dissabte 18 h
Aula (4t)- Sant Esteve Palautordera B (2n), diumenge 19 h

El Súria, el líder, sembla que ho té tot a la mà per poder materialitzar el seu ascens guanyant davant el Montcada B, cuer del grup i que ja no té opcions. L'equip surienc ja va guanyar per 29-21 als montcadencs a la 1a fase i ara no poden fallar.

També el Sant Esteve B depèn d'ell mateix per assolir l'ascens si guanya el seu partit. En el seu cas ho té possiblement una mica més complicat, ja que visita la pista de l'Aula, un equip davant el qual han jugat tres vegades aquesta temporada... empatant en totes tres!! L'equip barceloní esgota les seves possibilitats, que són bastant minses.

També el Fornells mirarà amb atenció què passa a l'Aula Arena, si el dia abans ha guanyat davant la Bonanova Atlètic. Un triomf de l'Aula els permetria igualar-los i poder esperar l'ascens si en l'última jornada els santestevencs punxessin davant el Súria.

FASE PERMANÈNCIA

Baixarà l'últim de cada grup i el perdedor d'una lligueta entre els tres penúltims. Posem en vermell als equips que estan en posició de descens, i en taronja els que estan en zona de promoció (diguem-ne així). En blau i majúscules els que ja tenen la permanència assegurada. Recordem, com ja hem dit en altres categories, que hi ha dos equips més que estaran en posició de perill pels descensos compensats, segons el què passi a la fase d'ascens a 1a Estatal. I aixó se sabrà el mateix diumenge.

GRUP A

BCN Sants B (5è) - Terrassa B (4t), dissabte 17:45 h
Palautordera B (1r)- Bordils C (3r), diumenge 19:45 h
Descansa Sant Vicenç B (2n)

El Palau B pot aconseguir la permanència matemàtica si suma un almenys un punt davant del Bordils C, un equip que està en bon moment. El BCN Sants se juga les seves últimes opcions de salvació, que passen per guanyar davant el Terrassa B. Però tot i guanyant ho tenen molt malament per 32-20 que van rebre a la 1a volta.

GRUP B

SANT FOST (2n) - BERGA (4t), dissabte 19:15 h
CASTELLDEFELS (3r) - Sabadell B  (6è), dissabte 19:10 h
Maristes Rubí (5è) - MOLINS B (1r), dissabte 19:15 h

Poca història en aquest grup, ja que els quatre primers ja estan salvats. Maristes Rubí i Sabadell B s'han de repartir el lloc de descens i el de promoció.

GRUP C

COOPE SANT BOI B 27-20 Tortosa, jugat el divendres 13
COOPE SANT BOI B (1r) - Vilamajor B (6è), dissabte 18 h
Sant Cugat C (3r)- Garbí B (4t), diumenge 10:45 h
Gavà B (5è) - Tortosa (2n), diumenge 17:30 h

En aquest grup la Coope B ja té la permanència a la butxaca i Tortosa i Sant Cugat B la poden assolir si guanyen els seus partits.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes