updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatH: Fornells i Aula nous líders dels grups B i C

Fornells i Aula són els nous líders dels grups B i C Foto: @HandbolFornells i @AEAulaHandbol Fornells i Aula són els nous líders dels grups B i C

Es va disputar la 8a jornada amb canvi de líders als grups B i C, que ara ocupen Fornells i Aula, acompanyant a Montcada B que continua encapçalant el grup A.

Els equips marcats en blau són els que estan ara mateix en zona de fase d'ascens (4 de cada grup)

Grup A: Els tres primers guanyen fora de casa en pistes complicades

Sant Vicenç B 25-28 Montcada B
Palautordera B 25-29 Sant Andreu
Súria 28-31 Polinyà
Coope Sant Boi B 28-17 Vilamajor B
Sant Fost 32-29 Berga

En els tres partits més interessants els equips visitants van sortir-ne guanyadors per resultats bastant semblants i amb triomfs treballats dels equips guanyadors. El líder no va fallar davant el filial del Sant Vicenç, el co-líder va guanyar a la pista del filial del Palautordera. Finalment el Polinyà, demostrant el seu potencial, va guanyar en una pista molt difícil com és la del Súria, davant l'equip menys golejat, i que compta amb l'ex-sabadellenc Albert Miquel (la temporada a 1a Estatal), que és el màxim golejador del grup ara mateix, per davant d'Eloy Félez, jugador polinyanenc.

En els altres dos partits els favorits, la Coope B i el Sant Fost, van fer bons els pronòstics i els santfostencs en igualtat de punts, són els que accedeixen al quart lloc pel golaverage.

En aquest grup tres equips semblen agafar un bon avantatge i ser sòlids candidats a ocupar un dels quatre primers llocs, però per a l'altre lloc hi ha cinc equips separats per 2 punts, i només dos equips estan quedant clarament despenjats.

Grup B: El Fornells és el nou líder per golaverage, en un triple empat

Llavaneres Maresme 25-28 Escola Pia Granollers
Fornells 33-24 Castelldefels
Salle Bonanova B (Atlètic) 30-27 Garbí B
Bordils C - BCN Sants B, ajornat
Sabadell B 28-25 Sant Cugat C

En aquest grup hi havia dos grans partits amb enfrontament entre els quatre primers classificats. L'Escola Pia de Granollers, que venia de dues derrotes consecutives, va guanyar a la pista del líder, que portava sis victòries seguides. Ho va fer frenant l'atac més golejador i atrapant-lo a punts a la classificació. Josep Blanchart, amb 11 gols, va ser clau per al triomf granollerí.

El Fornells per la seva part va superar l'equip menys golejat i també s'iguala a punts amb els altres dos equips i se situa en primer lloc, com a nou líder, pel golaverage general.

En els altres dos partits jugats victòries locals ajustades, que serveixen als de la Bonanova per desplaçar el Castelldefels del quart lloc i als sabadellencs per conèixer per primera vegada el sabor del triomf.

La classificació en aquest grup queda partida amb cinc equips a dalt (amb un forat de quatre punts respecte el següent) i que sembla que seran els que lluitaran per les quatre places de fase d'ascens.

Grup C: El líder cau a Sant Esteve i el seu lloc és ara per a l'Aula

Aula 26-25 Sant Quirze B
Ribes 37-31 Molins B
Gavà B 27-32 Tortosa
Sant Esteve Palautordera B 38-25 Terrassa B
Descansa Maristes Rubí

Els quatre equips que estan en zona de fase d'ascens tenien compromisos difícils. Dos d'ells s'enfrontaven a la pista del Ribes i l'equip local el màxim golejador del grup va fer valer aquesta condició per imposar-se amb solvència, per trencar una mala ratxa de tres partits sense guanyar.

L'únic equip imbatut de tota la 2a Catalana i rei dels empats, va estar ben a punt de sumar-ne un altre (que hauria estat el quart), però en aquesta ocasió va poder rescatar el triomf sobre la botzina davant d'un altre equip també candidat a l'ascens com és el Sant Quirze B tot un filial d'un Plata. L'equip àulic, fent valer la seva gran defensa, va saber remuntar per dues vegades una diferència de 5 gols (al descans 9-14) per acabar guanyant amb un parcial de 4 a 0 en els últims cinc minuts, i assolint el lideratge gràcies a la derrota del Terrassa B.

Instants finals del partit Aula - Sant Quirze B

Ja dèiem que el líder no ho tindria fàcil a la pista del Sant Esteve B, que venia d'empatar a la pista de l'Aula, però tampoc es podia pensar en una derrota tan contundent com la que van patir els egarencs, que al descans ja perdien per 19-10. Això fa que els santestevencs es mantinguin de ple en la lluita pels primers llocs.

En el quart partit l'equip tortosí va aprofitar la visita a la pista del cuer per sumar dos punts que els situen a un sol punt del quart lloc.

En aquest grup tot està molt més obert amb set equips clars candidats a lluitar pels quatre primers llocs, i només dos de clarament despenjats.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes