updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Duel en el cim a La Verneda i derbi a Can Jofresa

La Verneda rep un "duel en el cim" i Can Jofresa un bon derbi Foto: arxiu La Verneda rep un "duel en el cim" i Can Jofresa un bon derbi

Dotzena jornada a la qual s’arriba amb Banyoles B i Sant Martí Adrianenc C en posició d’ascens directe i on es viurà un gran partit a La Verneda entre els dos primers del grup B i un interessant derbi a Terrassa en el grup A.

En els partits figuren en verd els equips que estan en posició d'ascens directe, en blau els que estan en zona de "play-off" i en negre els que estan en posició de descens.

GRUP B

El partit de la jornada a La Verneda:
Sant Martí Adrianenc C (1r) - Valldoreix (2n), diumenge 11:30 h

Duel en el cim del grup, on el líder, que només ha cedit un empat en l'última jornada a Cambrils, rep el segon classificat, que només va perdre a la pista del Sant Vicenç B i porta cinc victòries seguides.

Són respectivament el segon equip menys golejat (per darrere l’Espanyol) i el més golejador. En l’equip visitant hi ha jugadors amb molta qualitat i experiència en categoria superior i en l’equip local hi ha més joventut. Veurem qui domina...

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

S.Martí Adrianenc C

1

21

29

24

G

G

G

G

E

Valldoreix

2

20

32

25

G

G

G

G

G

Sant Joan Despí B (6è) - Cambrils (5è), diumenge 17 h

Gran partit també al Salvador Gimeno entre dos aspirants al “play-off”. L’equip visitant s’hi ha situat després de 7 setmanes sense perdre i els locals han de refer-se d’una mala ratxa (només 3 dels últims 10 punts possibles) per intentar prendre’ls el lloc.

Maresme Llavaneres (11è)- Escola Pia Granollers (10è), dissabte 17:45 h

Partit d’alta intensitat entre dos equips que tenen jugadors de qualitat, però que estan igualats a punts en situació força crítica lluitant per sortir del descens.

SD Espanyol (4t) - Súria (9è), diumenge 12 h

Un altre partit de certes urgències. L’equip blanc-i-blau, que té la millor defensa del grup, va començar molt bé però porta sis jornades sense guanyar i rep un equip amb jugadors experimentats i acostumats a estar a la zona alta i que estan empatats amb l’equip que obre la zona de descens.

Castelldefels (13è) - Salle Montacda B (3r), dissabte 19 h

L’equip local porta quatre jornades sense guanyar i ha caigut a la zona de descens i els visitants poden aprofitar el nerviosisme local per sumar dos punts que els mantinguin en zona de”play-off”.

Sant Fost (12è) - La Garriga (8è), dissabte 20:30 h

Els santfostencs han reaccionat, com era d’esperar, i després de deus victòries seguides ja han abandonat la cua. No ho tindran fàcil els garriguencs per sumar la tercera victòria seguida.

Manyanet B (14è)- Sant Vicenç B (7è), dissabte 18 h

L’equip local està a la cua després de vuit derrotes seguides i intentarà trencar la mala ratxa davant d’un equip que de moment està en zona tranquil·la.

 

GRUP A

El partit de la jornada a Terrassa:
Terrassa B (13è) - Ègara (3r), diumenge 12:30 h

Interessant derbi egarenc on l’equip local que està en zona de descens i només ha guanyat dos partits (contra Fornells i Vallag) està molt necessitat de punts i rep el seu rival ciutadà que ha guanyat els últims nou partits demostrant un gran equilibri en el seu joc, amb gran potencial ofensiu i bona defensa.

L’equip local, tot i estar tan avall, és el tercer equip més golejador, però les seves carències defensives el situen tan avall.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Terrassa B

13

5

31

34

P

P

G

P

P

Ègara

3

18

30

26

G

G

G

G

G

Aula (4t) - GEiEG (5è), diumenge 13 h

Gran partit a l’Aula Arena entre dos equips en zona de “play-off”. L’equip local hi arriba després de tres derrotes i els grupistes porten sis jornades sense perdre. Els àulics hauran d’estar bé en defensa per frenar el millor atac del grup.

JH Mataró B (7è) - Cornellà (6è), dissabte 20 h

Bon partit també a Mataró entre dos aspirants a jugar els “play-off”, però que ara mateix estan fora de la zona. L’equip local ha encadenat quatre derrotes i necessita trencar la mala ratxa davant un equip que encaixa molts gols.

S.Esteve Palautordera B (9è) - VALLAG (11è), diumenge 19 h

L’equip santestevenc està assegurant els punts de casa i vol continuar fent-ho per mantenir-se fora de la zona de descens. Però al davant tondran un equip irregular i capaç de tot, malgrat estar en zona de descens.

Bonanova At. (12è) - Banyoles B (1r), dissabte 19:10 h

L’equip barceloní va fer una revifalla important en els últims partits de l’any i intentaran posar-li les coses difícils al líder, que té la defensa menys golejada de tota la categoria.

Fornells (8è) - Cerdanyols (2n), diumenge 19 h

L’equip fornellenc porta sis derrotes seguides i els visitants porten vuit partits sense perdre. Però després de festes podrien canviar les dinàmiques...

Molins B (14è) - Vilamajor B (10è), dissabte 18:45 h

El cuer busca un triomf que li permeti superar el seu rival i segons com  vagin els resultats fins i tot sortir de la zona de descens.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH

 


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes