updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Garriga campió de la Copa de #2aCatH

L'equip campió amb el seu trofeu Fotos: Handbol La Garriga L'equip campió amb el seu trofeu

Després de dues emocionantíssimes semifinals, jugades entre setmana, el dissabte La Garriga va aconseguir el títol de campió de Copa a Mataró, premiant un molt bon final de temporada.

Final de la Copa Federació 2a/3a Catalana

Joventut Mataró B 27-30 La Garriga 

La final es va disputar a Mataró. Segons el quadre l'equip garriguenc era l'equip que havia de jugar com a local, tot i que al marcador i també a l'acta eren els mataronins els locals.

L'equip vallesà no va començar bé i durant quasi tota la primera part els mataronins, amb un joc ofensiu molt ben conduït pel seu central Albert Moya i amb Pol Barragan golejador des del lateral dret, van anar superant la defensa vallesana.

Però en els instants finals i amb el canvi de defensa a 5:1 dels garriguencs, aquests van poder capgirar el marcador, amb molt bon treball amb el seu pivot i amb Pucurull entonant-se poc a poc. Un gol d'Alberto Hernàndez en el darrer segon va posar el 13-14.

A la represa van tornar a sortir forts els de Pep Guirado, arribant a dominar de 3 gols (17-14). Però tancant bé la defensa, i amb Alberto, el capità visitant, agafant les regnes de l'equip en atac, els de Jaume Solé van anar igualant (24-24 quan faltaven 10 minuts) i, quan es van posar per davant, van imposar la seva superior experiència davant el jove equip local. Van ser claus dos penals aturats pel porter garriguenc Albert Martínez en els moments decisius.

Els màxims golejadors van ser Alberto Hernàndez, pels guanyadors, i Pol Barragán, pels finalistes, tots dos amb 8 gols

RECUPERA EL VÍDEO del partit | Youtube FC Handbol

EL PALMARÈS DELS ÚLTIMS ANYS

Les finals dels anys anteriors havien estat aquestes, decidides sempre per la mínima:

2017-18 Sant Fost 33-32 OAR Gràcia B

2016-17 Igualada 25-24 JH Mataró B

2015-16 UE Sarrià B - Sant Fost 31-30

2014-15 Sant Fost 36-35 Joventut La Llagosta

2013-14 JH Mataró Atlètic (C) 24-23 Escola Pia

Eliminatòria de correcció

Cerdanyola 27-40 Sant Joan Despí

El dijous es va jugar la tornada, després del 29-30 a l'anada per al Cerdanyola, i en aquest segon partit l'equip visitant va aixafar l'equip cerdanyolenc, guanyant una eliminatòria entre els perdedors de l'última romda del "paly-off" i que segons la normativa es juga pel motiu següent:

NOTA: si un dels 2 equips guanyadors de la 2a ronda de la fase de promoció d’ascens tingués un equip homònim del mateix club a la Primera Catalana Sènior Masculina, que a la finalització d’aquesta competició no hagi ascendit o descendit de categoria, no podrà optar a l’ascens de categoria. Per a determinar l’equip que ocuparà la plaça d’ascens, es celebrarà la eliminatòria següent:

Perdedor eliminatòria (A) 2a ronda de promoció d’ascens contra perdedor eliminatòria (B) 2a ronda de promoció d’ascens

No veiem que s'estigui en la situació que indica la normativa (ni BCN Sants ni Poblenou B tenen un equip a 1a), però sembla que es disputarà l'eliminatòria.
La temporada passada el Cerdanyola ja la va jugar i la va guanyar...

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes