updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Es juguen dues eliminatòries de Copa en pocs dies

A La Garriga es juga el partit més atractiu entre dos equips de 2a Fotos: cathandbol (imatge del partit La Garriga- JH Mataró B) A La Garriga es juga el partit més atractiu entre dos equips de 2a

Queda la Copa Federació en marxa que ha de posar la directa per arribar a la final de l'altre cap de setmana.

Copa Federació 2a/3a Catalana

Quarts de final

Sant Just - Llavaneres Caldes d’Estrac, dissabte 16:30 h

L’equip local, 10è al seu grup de 3a, en teoria ho té complicat davant un equip que va acabar fregant l’entrada al “play-off” d’ascens, amb el seu 6è lloc a 2a.

La Garriga – Cornellà, diumenge 19 h

En teoria el partit més igualat entre dos equips que ja s’han trobat a la lliga acabant en 7è i 9è lloc del seu grup de 2a.
A la lliga els resultats van ser de 29-30 favorable al Cornellà a La Garriga i de 29-36 favorable als vallesans al Baix Llobregat.

Vilanova - JH Mataró B, dissabte 16 hores

Els vilanovins, descendits a 4a, semblen inferiors a un equip maresmenc que ha acabat molt fort la lliga i en 8è lloc del seu grup de 2a.

Sant Andreu de la Barca/Papiol - Sant Fost, diumenge 19 h

L’equip local, 9è al seu grup de 3a, intentarà donar la sorpresa davant un equip al qual se li sol donar bé la Copa (finalista en tres de les quatre últimes edicions i dos cops campió) i que va acabar la lliga en 9è lloc del seu grup de 2a.

Les semifinals entre els guanyadors dels dos primers quarts per un costat i dels dos últims per l’altre es jugaran el dimarts o el dimecres.

 

Sant Joan Despí - Cerdanyola, dimarts 21:30 hores

El dimarts es juga el partit d'anada d'aquesta eliminatòria entre els perdedors que segons la normativa es juga pel motiu següent:

NOTA: si un dels 2 equips guanyadors de la 2a ronda de la fase de promoció d’ascens tingués un equip homònim del mateix club a la Primera Catalana Sènior Masculina, que a la finalització d’aquesta competició no hagi ascendit o descendit de categoria, no podrà optar a l’ascens de categoria. Per a determinar l’equip que ocuparà la plaça d’ascens, es celebrarà la eliminatòria següent:

Perdedor eliminatòria (A) 2a ronda de promoció d’ascens contra perdedor eliminatòria (B) 2a ronda de promoció d’ascens

No veiem que s'estigui en la situació que indica la normativa (ni BCN Sants ni Poblenou B tenen un equip a 1a), però sembla que es disputarà l'eliminatòria.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH

 


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes