updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: A Guiera i al Salvador Gimeno es decideix l'ascens

En els pavellons de Guiera i Salvador Gimeno es decideix l'ascens Fotos: arxiu En els pavellons de Guiera i Salvador Gimeno es decideix l'ascens

Aquesta setmana sabrem els noms dels dos equips que falten per assolir l’ascens a 1a després de dos partits, que es preveuen d'alta intensitat, a Sant Joan Despí i Cerdanyola.

Play-off d’ascens

Sant Joan Despí (4t grup B)- Poblenou B (5è grup A), dissabte 18:30 h

En aquest partit surten els barcelonins amb avantatge de dos gols (31-29), però hauran d'estar molt forts per resistir la previsible embranzida dels de David Vilella.

L'equip santjoanenc durant la temporada regular només ha perdut dos partits al Salvador Gimeno, davant el Sarrià B i el Banyoles B. En l'altre partit del "play-off" van guanyar el Súria per 21-19, un resultat que ara els valdria.

Els poblenovins han perdut set partits fora de casa (La Garriga, BCN, Llavaneres, Cornellà, Súria, Palautordera B i Sant Martí C). En l'altre partit de "play-off" van caure a Banyoles per 29-20, però van poder passar gràcies a la diferència assolida a la Nova Icària.

L’equip local ja ha estat una temporada a la categoria a la qual aspira. Va ser la temporada 2016-17, després d’haver assolit la temporada anterior el 1r lloc del grup i pujar de forma directa.
Per als poblenovins seria la primera vegada en què jugarien a la 1a Catalana. Fa només tres temporades que juguen a 2a Catalana.

Cerdanyola (2n grup A) - BCN Sants (4t grup A), diumenge 12:30 h

També avantatge de dos gols (22-20) per als barcelonins. A la lliga ja s'havien trobat a Guiera i el resultat va ser de 23-20.

El Cerdanyola a la seva pista només ha perdut dos partits a la fase regular (davant el JH Mataró B i el Poblenou B) i en l'altre partit de "play-off" va superar l'Esplais Empordà per 27-22.


L'equip barceloní fora de casa ha perdut 6 partits a la fase regular (Súria, OAR Gràcia B, La Garriga, Poblenou B, Palautordera B i Cerdanyola) i en l'altre partit del "play-off" va caure a Valldoreix de forma clar per 29-20.

El BCN Sants ja havia estat unes temporades a 1a Catalana i fins-i-tot quan aquesta categoria estava per sota de la 1a Estatal i era l’equivalent a l’actual Lliga Catalana. Això era en els inicis del segle XXI. Després es va desfer. La temporada 2011-12 va començar l’escalada des de la 3a Catalana (equivalent a l’actual 4a).
Per a ells aquest seria el segon ascens consecutiu després del de la temporada passada.
El CH Cerdanyola als anys noranta del segle XX també havia estat a la 1a Catalana (del nivell de l’actual Lliga), però també va desaparèixer. En les dues últimes temporades han fregat l’ascens.

 

Copa Federació 2a/3a Catalana

Del grup A es classifiquen 3 equips, del B i el C 2 equips i del D 1 equip.

Grup A

Molins B - Llavaneres Caldes d’Estrac, diumenge 13 hores

L’equip local ja està eliminat i el visitant és primer de grup passi el que passi.

JH Mataró B - La Garriga, diumenge 13 hores

El que guanyi (o La Garriga si empaten) serà segon del grup, però això no sembla que té massa importància perquè tots dos estan classificats.

Grup B

Sant Quirze B - Sant Fost, dissabte 20:30 h

El guanyador del partit passarà com a segon i en cas d’empat serà el Sant Fost.

Descansa Cornellà, que ja és primer de grup

Grup C

Sant Just - Sant Andreu de la Barca /El Papiol, dissabte 16 h

Els dos equips es disputen el primer lloc que serà per als locals si guanyen el partit i per als visitants en altre cas.

Descansa Sabadell B, que està eliminat a no ser que el Sant Just perdés de més de 10 gols.

Grup D

Vilanova - Sant Joan Despí C, diumenge 12:30 hores

L’equip local passarà a quarts de final si guanya o empata.

Cardedeu B - Llavaneres Atlètic, dissabte 18:30 hores 

Els dos equips s’acomiaden ja de la temporada perquè queden eliminats.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH

 


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes