updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatH: Sant Fost i OAR Gràcia B, final de copa

El Sant Fost i l'OAR Gràcia B jugaran la final el pròxim dissabte Fotos: santfost/ oargràcia El Sant Fost i l'OAR Gràcia B jugaran la final el pròxim dissabte

Ja tenim finalistes de Copa: seran Sant Fost i OAR Gràcia B. I la final es jugarà el pròxim dissabte a la tarda a Torroella de Montgrí.

Sant Fost 27-22 Joventut Mataró B

En la primera semifinal els santfostencs, que a la lliga havien vist com el jove equip mataroní els empatava, no es va deixar sorprendre i podrà intentar guanyar un títol que ja va guanyar fa tres temporades.

Sant Esteve Palautordera B 26–30 OAR Gràcia B

La segona semifinal, també entre dos equips que s'havien trobat a la lliga, se la va emportar l'equip millor classificat davant un dels equips que ha baixat. L'OAR B ha estat irregular a la lliga però troba un bon premi podent jugar aquesta final.


L'eliminatòria de correcció pel Cerdanyola

El Cerdanyola va guanyar aquesta eliminatòria entre els perdedors de l'ultima eliminatòria del "play-off" i per preveure possibles ascensos en cas que hi hagués equips catalans que poguessin rebre invitació per jugar a la 1a Estatal. Els de Jordi Solé van guanyar l'anada entre setmana de set, i a la tornada el Palau B no va presentar-se a jugar a Guiera. Ara esperen un possible ascens a 1a, en cas que la RFEBM convidi dos catalans a 1a Estatal.

Palautordera B 26-33 Cerdanyola
Cerdanyola 10-0 Palautordera B

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes