updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Palautordera B i Canovelles pugen a #1aCatH

El "Palau" B puja a 1a Catalana Fotos Palau: NEUS JULIÀ | Fotos: Canovelles: Twitter i Cedida El "Palau" B puja a 1a Catalana

El Club Handbol Palautordera B i l'Handbol Canovelles són els dos equips que juntament amb els campions de grup –Sant Cugat B i Molins de Rei B– s'han guanyat el dret a pujar a la 1a Catalana Masculina. Tot i això el Molins B no podrà pujar ja que el seu A ha acabat salvant la categoria superior, amb el que s'haurà de veure si la Federació decidirà baixar un equip menys (se salvaria la Salle Bonanova B) o en pujarà un més.

Promoció d'ascens (2a eliminatòria / TORNADA)

PALAUTORDERA B 28-23 OAR Gràcia B

El Palautordera B va aconseguir l'ascens a 1a Catalana en una eliminatòria molt igualada que es va acabar resolent pel valor dels gols a camp contrari. Els sabadellencs arribaven al Baix Montseny amb 5 gols del partit d'anada (35-30) però els verds van donar la volta.

Foto: Neus Julià

Canovelles 33-27 Rubí

El Canovelles va aconseguir rubricar una esplèndida temporada pel club vallesà que ha fet pujar els seus dos sèniors. Si la setmana passada va ser el seu femení el que pujava a Lliga Catalana, aquest dissabte ha estat el masculí el que ha aconseguir donar la volta als quatre gols de desavantatge (25-21) de l'anada a Rubí per pujar a 1a Catalana. L'ambientàs al pavelló de Canovelles va ser clau per a la remuntada.

Un gran èxit de l'equip del Canovelles format per: David Ruiz, Jordi Ruiz, Víctor García, Borja Torner, Javier Tejero, David Picazo, Carlos Sorroche, Oriol Cayetano, Aleix Illa, Daniel Toro, Ivan Alvario, Rafa Rubio, Xavi García, Albert Abadias i Jordi Grèbol. Entrenador: Jordi Fernández. Oficial: Félix Alvario. Delegat: Quim Grèbol.

Entrevistes