updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Calella es guanya l'ascens a 1a Catalana superant l'OAR B

  • Escrit per UEH CALELLA / CATH

La UEH Callella va aconseguir de manera brillant l'ascens a 1a Catalana guanyant al seu rival directe en la lluita per la tercera plaça, l'OAR Gràcia. Recordem que el Joventut Mataró Atlètic que ha acabat amb els mateixos punts que els callellencs no entrava en aquesta disputa ja que el seu equip "B" juga a 1a Catalana i ja no té opcions de pujar. Els altres dos equips que ja havien assolit l'ascens són la Salle Bonanova B i el Molins B (que recuperaria la plaça que va perdre el seu equip A).

Enorme victòria del Calella davant de la seva afició i certifica en aquesta “final” l’ascens a 1a Catalana en un partit dominat en tot moment pels calellencs amb un gran públic que no va parar d’animar durant els 60 minuts.

El partit va començar de manera perfecta pels calellencs i es que tota la il·lusió i cert nerviosisme que podien tenir els jugadors de la UEH Calella moments avanç del partit, els va servir per començar amb molta força i en el minut 5 de partit, la UEH Calella ja dominava en el marcador per un resultat de 5 a 1, amb una gran defensa i bones definicions d’atac. L'OAR, un cop passat el nerviosisme inicial, va poder reduir la diferència fins als 2 gols (6-4) diferència que es va mantenir durant els següents minuts, fins que en el minut 15, amb la força del públic i aprofitant els errors de l'OAR en el punt de penal (5 penals fallats pels visitants durant tot el partit) va tornar a ampliar l’avantatge fins al 12 a 7. Una distància que es va mantenir més o menys constant fins els últims minuts de la part, on els Calellencs van estar molt més resolutius i van poder ampliar la distància fins als 8 gols.

Després del descans, el Callela, conscient de que havien de sortir concentrats ens els primers minuts de joc per evitar qualsevol possible remuntada dels vallesans, va sortir amb ganes de trencar el partit definitivament i ho va aconseguir de seguida. Ho va fer amb un nou parcial a favor, tot i ser un jugador menys, ampliant l’avantatge fins als 12 gols (al minut 7 de la segona) distància que es va mantenir ja fins al final, gràcies a les bones parades en la porteria local i les bones accions d’atac que permetien llançaments clars des de 6 metres, cosa que va permetre als jugadors locals conjuntament amb els aficionats, celebrar aquesta important victòria que certificava el ascens a 1a Catalana.

UEH Calella 33 - 21 OAR Gracia “B” (18 – 10 mitja part)

K2_MEDIA

Entrevistes