updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut Atlètic supera el Rubí amb una sensacional primera part

  • Escrit per JOV.H. MATARÓ

El Sènior Atlètic del Joventut ha sortit molt mentalitzat en defensa i amb un gran treball de Joan Guanyabens primer i de Bernat Batlle després en l'avançat s'ha dificultat molt el joc d'atac rubinenc que ha trobat moltíssimes dficultats per xut fins al punt que només ho ha pogut fer 14 vegades en tota la pimera part. I com que en atac també es resolia bé el Joventut ha obert ràpidament una escletxa gran al marcador (13-6 als vint minuts) que al descans era de set gols (17-10).

A la represa no ha afluixat el ritme defensiu i amb ràpids contraatacs s'ha obert el forat fins els deu gols, que al final gràcies a la desesperada pressió visitant ha quedat reduïda a 7 gols, obtenint dos punts que els permeten mantenir la segona plaça del grup.

JOVENTUT MATARÓ ATLÈTIC 33-26 RUBÍ

Pel Jov. Mataró Atlètic Han jugat: Jordi Garcia i Adrià Maymó porters; Javi Moncada (6), Jordi Gomà (2), Sergi Tria (4), Nacho Marín (2), Bernat Batlle (5), Miki Martínez (3), Joan Guanyabens (2), Albert Caylà (3), Javi Sànchez (2), Eloi Illa,  Jaume Tomé (2), Sergi Tomé (2).

Entrevistes