updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Calella guanya i recupera el liderat

  • Escrit per XAVIER TERMES

El Calella es deixa les dents durant els 60 minuts, amb un partit que recupera les bones sensacions que havia perdut els últims partits, i aconsegueix una victòria contundent contra un Alcarràs que ha baixat els braços molt aviat.

El partit, ha començat amb certa igualtat en els primers minuts on els equips encara no trobaven bones defenses per parar l’atac, no obstant, amb una defensa compacta del Calella amb la que els ha permès fer diferents sortides de contraatac per començar a marcar les primeres diferencies al marcador (8 a 3). Aquesta distancia, s’ha anat ampliant amb la bona definició en l’atac calellenc i el col·lapse que han tingut el rival en certs moments d’atac, cosa que ha deixat el partit casi sentenciat a la mitja part del partit, on la diferencia era de 10 gols.

A la represa, amb la diferencia del partit contra el Vallag, la intensitat defensiva no ha minvat i ha continuat amb molta intensitat, cosa que ha trencat definitivament del partit amb el parcial de 4 – 0 en els 5 primers minuts de la segona part i s’ha arribat fins al 28 a 11 en el minut 15 de la segona, cosa que ha servit per donar descans els jugadors tocats com Sergi Puigvert i Marc Muñoz que venien amb molèsties avanç del partit i que s’havia afegit en Sergi Murillo que s’ha ressentit de la seva lesió a l’escalfament del partit i en Josep Rey, que ha rebut un cop fortuït a la primera part on li ha fet trencar una dent, però tot i el dolor, ha volgut continuar jugant. La resta del partit, amb el Alcarràs ja abatut, ha sigut de tràmit pels 2 equips i on s’ha arribat a la màxima diferencia al final del partit de 20 gols.

Amb aquests resultat, i la derrota de la Salle Bonanova al camp del Palautordera, el Calella es torna a situar líder de la categoria, tot i que la Bonanova té un partit menys. La propera setmana, el Calella, tancarà l’any al camp del Martorell, on espera continuar amb la bona dinàmica d'aquests cap de setmana.

UEH CALELLA - ALCARRÀS 36-16

Entrevistes