updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Palau B supera al Cambrils i mira amunt

  • Escrit per XAVI SALA / CHPALAU
El Palau B supera al Cambrils i mira amunt FOTO: NEUS JULIÀ (Arxiu)

El passat 6 de desembre el segon equip del Palautordera s'enfrontava al Cambrils, un equip a qui tenia 2 punts per sota i que venia de perdre d'un gol a casa seva contra el Vallag. El Palau B havia tingut descans el cap de setmana passat i afrontava el partit amb moltes ganes d'aconseguir els dos punts i de seguir mirant cap amunt.

El partit va començar amb molts dubtes per part dels dos equips, només les bones intervencions del porter local va fer que el Palau es pogués distanciar al marcador, al minut 12 la diferència ja era important, 8-2. A partir d'aquest moment, els de Santa Maria van saber jugar bé les cartes en atac i en defensa durant la primera part, podent rotar a tot l'equip i arribant a la mitja part guanyant 15 a 10.

La segona part la van plantejar com un repte, seguir augmentant la diferència i trencar el partit. Però no van poder distanciar-se en el marcador fins al tram final, quan el Cambrils va baixar una mica els braços i després de 3 contraatacs seguits es va arribar al final amb un 32-25.

Des de Palautordera, valoren la seva primera volta: "S'han vist les dues cares d'aquest equip. Quan no sortim concentrats (i més fora de casa) som l'equip més vulnerable de la lliga. Ara bé, quan ens posem a treballar, i a fer el que sabem fer podem aspirar a tot. S'haurà de seguir treballant molt i molt, anar partit a partit i fer bé les coses".

PALAUTORDERA B 32-25 CAMBRILS

Entrevistes