updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de l'11a jornada de 2a Catalana: Partits complicats per als líders

Prèvia de l'11a jornada de 2a Catalana: Partits complicats per als líders Foto: Neus Julià

Al grup A va caure el líder, el Molins B, i per tant ja no hi ha imbatuts en aquesta categoria, i aquesta jornada de Pont tenim precisament un matx d'aquest equip com a partit més destacat:

Grup A: El líder rep un Sant Cugat en creixement

Molins B (1r)- Sant Cugat B (4t), 12 de diumenge.

El líder buscarà retrobar-se amb la victòria davant d'un equip jove que va a més.

Manyanet B (8è)- Garbí (9è)

Duel entre dos equips que no es volen desenganxar de la lluita per les tres posicions de Fase d'ascens. Dissabte 8 a les 20:30 hores.

El Banyoles B (7è)- Rubí (3r)

S'ajorna fins el 19 de gener.

Esplais - Papicenç 31-24

Jugat el passat dia 5 de desembre, l'Esplais evita ser atrapat pel cuer guanyant un Papicenç que si guanyava es col·locava com a segon del grup. Es demostra que guanyar fora de casa, sigui a la pista que sigui, és molt complicat.

Sant Llorenç - OAR Gràcia 31-30

Sorpresa al partit avançat jugat el dia 5 de desembre, on el Sant Llorenç Sant Feliu va aconseguir la seva segona victòria a la lliga a costa de l'OAR Gràcia, tot i anar perdent de cinc gols a la mitja part. Segona setmana consecutiva que els vallesans desaprofiten una renda similar a la mitja part, cosa que els fa passar del segon lloc fa dues jornades a a acabar la primera volta a la sisena posició.

GRUP B: El líder visita un que ja ho ha estat

HC Vallag (4t)- Salle Bonanova (1r), diumenge a les 13 hores.

Aquest és sens dubte el partit del cap de setmana al Grup B, ja que el líder té una sortida molt complicada a la pista d’un dels seus perseguidors, el Vallag, l'equip que va començar les primeres jornades de la temporada com a líder.

UEH Calella (3r)- Sant Martí Adrianenc C (8è)

L'anterior líder rep el Sant Martí C, en un partit que segur que no els serà fàcil. Els callellencs vénen de perdre al camp del líder, mentre que els barcelonins van guanyar al Valldoreix evitant caure a la zona baixa. Diumenge a les 12:30 hores.

Polinyà (5è)- CH Martorell (11è)

Els locals semblen clars favorits contra el cuer. Diumenge a les 11:30 hores.

Valldoreix (9è)- Alcarràs (10è)

Ajornat fins el 13 de gener a les 12:30 hores.

Palautordera - Cambrils 32-25

Aquest 6 de desembre el segon equip del Palau s'enfrontava al Cambrils, un equip que el tenia 2 punts per sota i que venia de perdre d'1 a casa seva contra el Vallag. El B havia tingut descans el cap de setmana passat i afrontava el partit amb moltes ganes d'aconseguir els dos punts i de seguir mirant cap amunt, i així va ser i de manera convincent.

Entrevistes