updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Canvi de líders al grup A de 1a Catalana, al B el Ràpid continua llançat

  • Escrit per @davidlupus / CATH

Repassem què va donar de sí la 6a Jornada de 1a Catalana.

Canvi de líders al Grup A

L'enfrontament a Sant Vicenç entre els locals i Mataró posava en joc el liderat de la categoria, i els del Llobregat es van emportar el gat a l'aigua 31 a 26, en un partit marcat per la igualtat tot i la diferència final. Al final de la primera part el marcador era d'empat a 12, però els locals van ser superiors en la segona. Comparteix liderat amb Sant Vicenç l'Handbol Pardinyes que va superar el seu partit al camp del GEiEG per 27 a 34 i demostra que està a dalt per mèrits propis.

També a la part alta destaca la victòria de Sant Martí contra Parets per la mínima 37 a 35. Amb aquest resultat els barcelonins es col·loquen a 1 sol punt dels 3 líders, mentre que els vallesans es despengen lleugerament després de sumar 1 dels últims 6 punts possibles. Segueix en estat de gràcia Sant Fost que suma la seva segona victòria consecutiva, en aquest cas a la pista de Sant Esteve Ses Rovires (21 a 29) que tanca la classificació. Surt de les últimes posicions Sant Quirze, que suma també 4 dels últims 4 punts possibles després de vèncer al seu camp A Gavà (24 a 21), els gavanencs sembles en caiguda lliure i tanquen la classificació juntament amb Molins que descansava aquesta jornada i el ja esmentat Sant Esteve Ses Rovires.

El Ràpid segueix llançat al Grup B

Ja havíem comentat que el líder tenia un compromís assequible per seguir al davant i el Ràpid Cornellà no va fallar davant el Barberà que tot i no haver puntuat no els va posar les coses fàcils. En canvi, el Terrassa va encaixar la primera derrota de la temporada a la complicada pista de La Roca B i s'allunya del primer lloc.

Els perseguidors no van fallar. Els Blanc i Blaus tenien un partit complicat davant el Llagostera, però van poder guanyar 27-25. El Sant Esteve visitava la pista de l'ascendit Montgrí que encara no ha puntuat i va tornar amb la victòria sota el braç.

Els altres partits van destacar per la forta igualtat. El Sant Miquel va suar per tornar amb els dos punts de la sempre complicada pista del Fornells, i l'avança a la classificació (amb un partit menys). L'Esplugues B va protagonitzar la sorpresa de la jornada guanyant 27-28 a Cardedeu i agafa una mica d'aire allunyant-se a 4 punts dels dos darrers classificats.

Entrevistes