updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Vicenç tomba el Joventut Mataró B i li pren el liderat

  • Escrit per JOVENTUT MATARÓ

Partit molt igualat entre el primer classificat fins aleshores, el Mataró B i el Sant Vicenç del Horts, el segon classificat. Tots dos equips imbatuts.

En la primera part les defenses i els porters varen ser els protagonistes. A ressaltar especialment l'actuació del porter del Mataró Martí Monràs, que va jugar lesionat. En aquesta primera part el marcador va anar alternant petites avantatges d’un i altre equip, per arribar al final amb un just empat a 12 gols.

La segona part va seguir un argument similar fins a la lesió del jugador mataroní Oriol Vaqué al minut 15 que, sumada a les absències per lesió de l'Àlex Bosch i del Jaume Albareda, va obligar a jugar la resta del partit amb una  primera línia de circumstàncies. El Mataró encara va aconseguir durant uns minuts mantenir equilibrat el partit però els de Sant Vicenç, conscients de les dificultats en l’atac del Mataró, aplicant una forta defensa van poder obrir una escletxa en el marcador.

En els darrers cinc minuts, el Mataró va intentar amb una defensa pressionant a tot el camp, recuperar el desavantatge a la desesperada, però l'equip de Sant Vicenç no es va deixar sorprendre i va controlar el matx fins al final, i passa a liderar com a nou líder del Grup A juntament amb el Pardinyes.

Sant Vicenç dels Horts 31 - 26 Joventut Mataró B

Pel Joventut Mataró B van jugar: Martí Monràs i Noper, porters; Pau Roca (2), Joan Gascón (4), Oriol Rodriguez (2), Ruben Navas, Gerard Fàbregas (2, 2p), Martí Ducable (1), Josep Presta (6), Lauri (2), Oriol Vaqué (3), Marc Gazze (2), Jan Bonamusa i Bernat Bonamusa (2).

Entrevistes