updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Ràpid continua líder del seu Grup de 1a Catalana

  • Escrit per J.M. Gallardo / RÀPID

Partit entre el líder contra l'últim del grup B disputat al S.Ildefonso Arena. Sortida molt seriosa del Barberà amb una defensa 3-3 i posant en dificultats en els primers 15 minuts al Rapid amb un marcador de 4-a 9 i sortint en contraatacs ràpids. Poc a poc el Cornellà es va anar assentant jugant entre línies d'aquesta defensa oberta i reduint paulatinament les diferències al marcador, acaba la primera part amb 19-18.

A la segona part es manté un estira i arronsa en els minuts inicials però amb major encert per part dels locals en atac per mitjà del seu lateral esquerre que encadena una bona sèrie de llançaments posant diferències de 3 - 4 gols en els primers 15 minuts , encert defensiu i contraatacs van ampliant les diferències. Però el Barberà no li perd la cara i va aguantant amb joc posicional i amb bon tir exterior per part dels seus laterals i extrems. A causa del esforç realitzat pels vallesans en defensa durant el primer període la intensitat defensiva cau i sumat a encerts dels de Cornellà tant en defensa, porteria puntualment i contraatacs s'arriba al final del partit amb un 36-29 que consolida a la primera posició del grup B al Rapid.

El resultat final no reflecteix la superioritat del Rapid versus un Barberà que ha demostrat sobradament que és injusta la seva posició a la classificació, sent sota la meva humil opinió del millor que ha passat aquesta temporada pel SIL ARENA.

Ràpid Cornellà 36 - 29 BM Barberà

Entrevistes