updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Dos recent ascendits lideren els dos grups

El Polinyà i el Sant Esteve de Palautordera B, tots dos acabats de pujar a 1a, lideren els dos grups Fotos: Arxiu (de la temporada passada) El Polinyà i el Sant Esteve de Palautordera B, tots dos acabats de pujar a 1a, lideren els dos grups

El cap de setmana es va disputar la segona jornada, després de la qual hi ha 8 equips imbatuts, tot i que tres d'ells només han jugat un partit.

GRUP A

Barberà 32-25 Martorell 
Blanc-i-Blaus BMG 23-30 Ègara 
Igualada 41-27 Espanyol B 
Les Franqueses  24-24 Vilanova Geltrú
Polinyà 44-23 Poblenou B
Descansa Valldoreix

El partit més destacat d'aquest grup el teníem a Les Franqueses, amb la visita del Vilanova, i es va viure un gran partit, de gran intensitat defensiva, que va acabar amb un empat que deixa els dos equips igualats en el segon lloc. Al descans guanyaven els locals 13-10, però després van capgirar el marcador els vilanovins i l'empat va venir per part franquesina. Un empat que es pot considerar just vist com va anar al matx.

Un dels equips ascendits, el Polinyà, s'ha quedat com a líder en solitari, després de guanyar al Poblenou B amb molt autoritat i amb una altra exhibició ofensiva, amb una gran actuació coral, amb nou jugadors marcant 3 gols o més.

En canvi l'altre, el Blancs-i-Blaus de Granollers, va caure a casa davant un Ègara que a la primera jornada havia cedit a casa contra el Polinyà precisament.

En els altres partits Barberà, que debutava, i Igualada, van superar amb autoritat a Martorell i Espanyol B.

GRUP B

BCN Sants  31-25 Sant Llorenç SF
Canovelles  27-33 S.Esteve Palaut. B
JH Mataró B 30-24 OAR Gràcia B
SE Sesrovires B  31-29 Súria
S.Joan Despí B 33-32 Lleida
Descansa Cornellà

En aquest segon grup, el nou líder és el Sant Esteve de Palautordera B que va guanyar amb amplitud a Canovelles. La diferència de gols li permet superar el BCN Sants, que va guanyar al Santllo, que havia estat el primer líder, en el que era el duel més atractiu de la jornada i que es jugà al poliesportiu de La Sagi. Els barcelonins, després de superar uns inicis dubtosos, van controlar el partit en tot moment, destacant Rubén Rodríguez (8) i Albert Navalpotro (6).

En els altres partits victòria mataronina en el duel de filials sobre el de l'OAR, i triomfs ajustats, força indicatius de la igualtat que hi haurà en aquest grup, dels altres dos filials del grup (Sant Joan Despí B i Sanes B) sobre dos equips de la Catalunya interior. Els santjoanencs dominaven de cinc quan quedaven cinc minuts i van acabar guanyant per la mínima i els sesrovirencs també van controlar el partit força bé tot i la diferència curta del final.

 

 

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes