updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: Partit força dramàtic a l'Aula Arena

El pavelló de l'Aula rep un partit d'alta tensió Foto: @AEAulaHandbol El pavelló de l'Aula rep un partit d'alta tensió

28a jornada, a tres del final del campionat, a la qual arribem amb tres coses decidides, que el Molins és campió i puja, i que GEiEG i Santllo baixen. Falten decidir dos llocs d'ascens i dos de descens.

El partit de la jornada a l’Aula Arena
Aula (13è) - Lleida Pardinyes (2n), dissabte 20 h

Partit dramàtica per a l’equip barceloní i molt important per al lleidatà.

L’Aula ja porta 5 partits sense guanyar, més el que ha descansat, i es troba en zona de descens, posició agreujada pel fet que d’entrada seran quatre els equips que baixaran per la compensació d’un descens més de 1a Estatal a Lliga, que no pas ascens de Lliga a 1a Estatal. Per tant els àulics haurien de superar els dos equips que tenen per sobre: el Barberà a un punt i el Martorell a 4.

Això vol dir que, si l’Aula perd, seguirà a quatre punts del Martorell, amb només dues jornades per disputar i amb el golaverage perdut... i per tant ja perdria la categoria.

Els lleidatans estan en segon lloc en zona d’ascens però “atacats” per Vilamajor (en igualtat de punts) i Garbí (un punt per sota). Els vilamajorins juguen a la pista del líder, que ja és campió, i el Garbí juga a casa contra un Santllo ja descendit. Per tant una derrota lleidatana podria capgirar la situació. I en l’última jornada els lleidatans visiten el Garbí Arena!!

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Aula

13

17

26

28

E

P

E

P

P

Lleida Pardinyes

2

34

28

26

G

P

G

G

P

Barberà (12è) - Les Franqueses (6è), dissabte 18 h

Els barberencs continuen lluitant per la salvació i necessiten els dos punts davant un equip que té la permanència assegurada.

GEiEG (15è) - Esplugues B (9è), dissabte 18 h

Els espluguins busquen dos punts que els donin la permanència a la pista d’un equip ja descendit a 2a.

La Roca B (5è) - Igualada (8è), dissabte 18 h

Els igualadins ja amb la permanència a la butxaca i en un gran moment intentaran encara guanyar per aconseguir pujar algun lloc més a la classificació i completar un magnífic debut a 1a Catalana. Els roquerols, ja descartats per l’ascens, volen retrobar-se amb el triomf després de dues derrotes.

Garbí Palafrugell (4t) - Sant Llorenç/Sant Feliu (14è), dissabte 19:15 h

L’equip empordanès, imbatut al Garbí Arena, encara opta a l’ascens i no pot fallar davant un equip que ja ha perdut la categoria.

Molins (1r) - Vilamajor (3r), dissabte 19:15 h

Els molinencs reben un equip que anirà a totes per mantenir la seva plaça en zona d’ascens. Però l’equip local deu tenir clavat el 28-22 de la 1a volta i voldran demostrar que són els campions.

Sant Cugat B (7è) - Sesrovires B (10è), diumenge 12:30 h

Els sesrovirencs necessiten un punt per assegurar la permanència i el busquen a la pista d’un equip que després de 5 jornades sense guanyar necessita fer-ho per acabar el campionat amb bones sensacions.

Descansa Martorell (11è)

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes