updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: Dos aspirants a l'ascens s'enfronten al Garbí Arena

El Garbí Arena donarà suport al seu equip Foto: arxiu El Garbí Arena donarà suport al seu equip

Arribem a la 19a jornada amb el Molins destacat, i forta lluita entre 5 equips per les altres dues places d’ascens i també entre 7 equips per evitar el descens.

El partit de la jornada a Palafrugell:
Garbí Palafrugell (4t) - Les Franqueses (5è), dissabte 19 h

L’equip més golejador visita una de les defenses més fortes, difícils de superar, sobretot al Garbí Arena, on compten amb el suport d’un públic incondicional i que estarà en plena celebració ja que després del partit se celebrarà l'acte central del 40è aniversari del Club Handbol garbí.

L’equip local ve de guanyar un partit difícil a Sesrovires i els vallesans venen de cedir un punt a casa davant el Martorell. L’equip local pot aprofitar l’ajornament del partit del Sant Cugat per tornar a situar-se en zona d’ascens.

A la primera volta va guanyar el Garbí per 25-28.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Garbí

4

23

27

26

G

P

P

G

G

Les Franqueses

5

21

30

28

G

P

G

G

E

Molins (1r) - Barberà (15è), dissabte 19 h

El líder sembla tenir un compromís fàcil, ja que rep el cuer, però de ben segur els barberencs, animats després de sumar contra La Roca, aniran a intentar donar la sorpresa.

A la 1a volta victòria molinenca per 23-28

Lleida Pardinyes (3r) - Igualada (14è), dissabte 21 h

Un altre partit en teoria desequilibrat si mirem la classificació. Però els igualadins han plantat cara en totes les pistes i totes les seves derrotes han estat per un o dos gols de diferència. I segur que a Lleida també presentaran batalla.

A la 1a volta victòria dels lleidatans 24-29

Aula (12è) - GEiEG (13è), dissabte 20:30 h

Partit d’alta tensió entre dos equips que lluiten per evitar el descens. L’Aula hi arriba després d’haver trencat una mala ratxa i els gironins després de tres derrotes seguides. L’equip local intentarà fer valer la seva millor defensa per sumar la segona victòria seguida.

A la 1a volta clara victòria barcelonina per 27-35

Martorell (11è) - Esplugues B (10è), dissabte 19 h

Un altre partit igualat, però al qual els locals arriben en millor moment, ja que porten quatre setmanes sense perdre i en canvi el rival ha encadenat 5 derrotes seguides.

A la 1a volta clara victòria espluguina per 33-21

Sant Llorenç/Sant Feliu (9è) - Vilamajor (6è), dissabte 17:30 h

El Santllo necessita guanyar després de 5 derrotes seguides, però ho tindrà complicat davant un equip en bon moment (ha guanyat 12 dels últims 14 punts) i que vol lluitar per l’ascens. Els locals són l’equip menys golejat i hauran de millorar en aquest aspecte si volen guanyar.

A la primera volta contundent victòria vallesana per 30-17

La Roca B (7è) - Sant Cugat B (2n), ajornat

Descansa Sesrovires B (8è)

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes