updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: El partit més destacat a Sant Cugat

El pavelló de Sant Cugat acull el partit més interessant Foto: arxiu El pavelló de Sant Cugat acull el partit més interessant

14a jornada i penúltima de la 1a volta d’aquest llarg campionat de 1a Catalana, amb alguns partits de gran interès.

El partit de la jornada a Sant Cugat:
Sant Cugat B (4t) - Les Franqueses (6è), dissabte 17:30 h

Interessant duel entre dos aspirants a l’ascens, tots dos amb alt potencial golejador. Els santcugatencs porten 8 partits sense perdre, tot i que els dos d’aquest any els han empatat. Els franquesins en canvi els han guanyat tots dos aquest any i estan a només dos punts. Tant un com l’altre esperen ensopegades dels de dalt per acostar-s’hi.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Cugat B

4

16

30

28

G

G

G

E

E

Les Franqueses

6

14

31

29

E

G

P

G

G

Els altres partits per ordre cronològic

Molins (1r) - Igualada (11è), dissabte 16 h

Els igualadins, equip novell a la categoria, sembla que podrien pagar els plats trencats per la primera derrota molinenca a Vilamajor de la setmana passada.

Martorell (14è) - Lleida Pardinyes (3r), dissabte 19 h

Els lleidatans poden saltar al segon lloc aprofitant el descans del Garbí davant un equip que busca la primera victòria del 2019.

Barberà (15è) - Esplugues B (8è), dissabte 19 h

Els barberencs necessiten un triomf després de 7 derrotes seguides, però al davant tindran un equip que s’ha enfilat a la classificació amb 6 dels últims 8 punts possibles i que ha estat capaç d’empatar a la pista de dos dels equips en zona d’ascens (Garbí i Pardinyes).

Sant Llorenç/Sant Feliu (7è) - GEiEG (13è), dissabte 19:30 h

Partit obert ja que els grupistes encaixen molts gols a fora, però el Santllo n’encaixa molts a casa. Els gironins estan en situació més crítica, situats en zona de descens.

Aula (12è) - Vilamajor (5è), diumenge 17 h

Els vilamajorins, després de tombar el líder, busquen la quarta victòria seguida a la pista d’un equip que ja fa cinc jornades que no guanya i té a prop la zona de descens. Tost els partits a l’Aula Arena han tingut final d’infart i és possible que torni a passar el mateix.

La Roca B (10è) - Sesrovires B (9è), diumenge 19 h

Interessant duel de filials de 1a Estatal amb pronòstic ben obert. El Sanes B hi arriba un punt per sobre i fora de casa ha fet bons partits i els roquerols acaben de trencar una mala ratxa guanyant a Igualada.

Descansa Garbí Palafrugell (2n)

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes