updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: El líder té un escull complicat al Joan Sapé

El Joan Sapé de Vilamajor es vestirà de gala per rebre el líder Foto: arxiu El Joan Sapé de Vilamajor es vestirà de gala per rebre el líder

13a jornada amb partits complicats per als dos primers a Vilamajor i Sant Feliu, davant dos ex-Lliga.

El partit de la jornada a Vilamajor:
Vilamajor (5è)- Molins (1r), dissabte 19:15 h

Difícil papereta per al líder al Joan Sapé, una de les pistes més complicades de la categoria. Allà els vilamajorins aquesta temporada només van tenir una badada davant el Sant Cugat B, però en els altres partits han guanyat amb grans exhibicions golejadores superant sempre els trenta gols.
Però els molinencs van decidits a per l’onzena victòria seguida.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Vilamajor

5

12

29

26

G

P

P

G

G

Molins de Rei

1

21

30

25

G

G

G

G

G

Els altres partit per ordre cronològic, són aquests:

Sesrovires B (8è)- Sant Cugat B (4t), dissabte 17:30 h

Duel molt interessants entre filials d’equips de 1a Estatal. L’equip local, que va acabar malament l’any, l’ha començat bé guanyant clarament a la pista d’un altre equip recent ascendit com és el Barberà. Això el situa en zona tranquil·la buscant el que suposem que és el seu objectiu de permanència en el seu primer any a 1a.
Els santcugantencs van acabar l’any amb 6 victòries i l’han començat amb un empat a casa, davant l’Igualada, però continuen ficats de ple en la lluita per l’ascens i per recuperar una categoria on ja van estar fa poc.

Igualada (11è)- La Roca B (10è), dissabte 19 h

Els igualadins han començat bé l’any amb un empat a Sant Cugat i volen consolidar-se a la zona tranquil·la guanyant un equip que ja encadena quatre derrotes.

Sant Llorenç/Sant Feliu (7è) - Garbí Palafrugell (2n), dissabte 19:30 h

Gran partit entre dos equips que han començat l’any guanyant. El Santllo busca la tercera victòria seguida davant del segon classificat. L’equip local, que és un dels més golejadors, ha anat millorant en l’aspecte defensiu i s’ha anat enfilant a la classificació. En aquest partit serà posat a prova per una de les millors defenses de 1a.

Lleida Pardinyes (3r)- Aula (12è), dissabte 20:30 h

Els lleidatans van estar a punt de sorprendre el líder i a casa no poden fallar davant un equip que frega la zona de descens, però que va ser capaç d’empatar al Garbí Arena.
El Pardinyes fins ara ha tingut dues ensopegades a casa empatant amb Sanes B i Esplugues B.

Les Franqueses (6è)- Barberà (15è), dissabte 21 h

Els franquesins venen de guanyar a la pista del GEiEG i continuen amb aspiracions, però han de fer-se forts a casa, on han deixat escapar la meitat dels punts. Reben el cuer que els 4 punst que té els ha sumat fora de casa.

Esplugues B (9è)- GEiEG (13è), diumenge 19 h

Partit entre dos equips que han començat l’any perdent a casa i per la mateixa diferència de 5 gols, davant Santllo i Les Franqueses. Estan força necessitats de punts, sobretot els gironins que estan en zona de descens.

Descansa Martorell (14è)

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes