updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Cornellà ja és virtualment a Lliga, mentre que el Sant Vicenç dóna un pas enrere

  • Escrit per @davidlupus

Ja avançàvem a la prèvia que no hi havia duels directes en aquesta jornada, i aquest fet feia que els quatre equips de dalt no poguéssin punxar per no perdre opcions.

Molt clar ho tenia el Cornellà, que va sortir molt posat defensivament en el seu duel contra el Joventut Mataró B. Els maresmencs van donar la cara en tot el partit, i les diferències van ser mínimes pràcticament fins al final; no obstant això, els locals sempre van anar per davant i administraven avantatges de 2 i 3 gols que no semblaven posar en perill la seva victòria. Al final del partit, la diferència del que es jugaven un i altre equip va decantar el marcador pels Cornellencs, que han demostrat ser un equip sòlid i solvent. (31 a 25)

El Sant Esteve de Palautordera, per la seva part, va resoldre amb certa facilitat el seu duel contra un Sant Martí Adrianenc B molt mermat per les baixes, conscient que puntuar al Montseny amb aquestes circumstàncies era molt complicat. El partit va ser còmode pels locals que donen un pas més de cara l’ascens.

Els grans damnificats de la jornada són el Sant Vicenç, que no van poder vèncer a la pista d’un Terrassa, que sembla anar de menys a més, després d’un inici de fase irregular i amb no gaire bons resultats, els egarencs semblen voler acabar la temporada amb bones sensacions, i si la setmana passada vencien amb facilitat amb Sant Martí, aquesta es desfeien dels del Llobregat per 31 a 27. Això obliga als de “Santvi” a guanyar el partit aplaçat contra La Roca, i dóna especial transcendència al partit de la jornada vinent en que rebran a Sant Esteve.

El partit entre La Roca i l’Handbol Pardinyes no es va disputar, ja que a La Roca es disputaven les fases d’ascens a 1a Estatal i el sector cadet femení, els dos equips es veuran les cares el dia 22.

Entrevistes