updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Comença la segona volta de la Fase d'Ascens a #LligaCatH

  • Escrit per @davidlupus

Queden 8 punts en joc, després de disputar-se la primera volta, no hi ha hagut grans sorpreses en la fase. Els quatre primers equips mantenen les seves opcions intactes per l’ascens, mentre que del cinquè al vuitè ja no tenen opcions de pujar. Així les coses, caldrà veure si els equips de baix, són capaços de no perdre competitivitat i poden donar algun ensurt, o seran els quatre primers que es jugaran les garrofes en els duels directes.

Aquesta jornada podria ser una bona prova, ja que els 4 primers s’enfronten contra els 4 darrers, cap duel directe.

El líder Cornellà, rebrà a un Mataró que al llarg de la primera volta, ha sumat 2 punts dels 8 possibles, però que no ha perdut cap partit per més de dos gols. Els locals són els favorits per assolir l’ascens i probablement no es deixaran sorprendre per un conjunt maresmenc que ja no es juga més que l’honra.

Un duel similar, és el que tindrà lloc a Sant Esteve de Palautordera, on els locals reben a Sant Martí, tot i que en aquest cas, els visitants encara tenen possibilitats matemàtiques molt remotes de quedar tercers, en funció d’una sèrie de caramboles de resultats. Els locals, però saben que no poden fallar, i que probablement es jugaran l’ascens contra el Sant Vicenç, en un duel que tindrà lloc la propera jornada. Abans però han de sumar aquests dos punts vitals.

Precisament el Sant Vicenç es desplaça a Terrassa, equip que encara compta amb remotes opcions d’ascens, i que esperonats per la seva darrera victòria podrien posar en problemes als del Llobregat si no estan centrats.

En el darrer partit, el Pardinyes es desplaça a La Roca, i és clarament favorit, més tenint en compte, que el primer equip de La Roca disputarà la fase d’ascens a 1a Estatal, i probablement algun dels jugadors que doblen estaran centrats en el primer equip. Els lleidatans, de ben segur, a més voldran refer-se de la passada derrota a la pista de Cornellà.

Entrevistes