updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòria del Cornellà sobre el Pardinyes i canvi de líder

  • Escrit per @davidlupus

Aquest cap de setmana es disputava un emocionantíssim partit a Cornellà, on els locals (segons classificats) rebien al líder, Pardinyes. Ja comentàvem a la prèvia la igualtat entre els dos equips, que preveia un partit ajustat i on qualsevol resultat era possible, si bé petits indicis podien apuntar a que Pardinyes podria partit amb un petit avantatge, els de Cornellà van demostrar que això no era cert. En un partit amb alternatives, els locals van estar molt competitius i van arribar més sencers al final del partit, per capgirar el marcador i endur-se una victòria vital de cara a l’ascens (31 a 26).

A Sant Esteve de Palautordera, els locals es volien refer de la seva contundent derrota a feu de Lleida, i alhora, no perdre l’estela dels equips d’ascens. Davant seu, arribava un Mataró B que es mostrava competitiu en tots els seus partits, malgrat haver aconseguit només una victòria. Semblava que, per la classificació, i pel que es jugaven uns i altres, els del Montseny partien amb avantatge. El partit va tenir una tònica d’igualtat al llarg de la primera part. Amb un inici amb defenses i porteries molt encertades i amb un alt ritme i transicions ràpides dels dos equips. A la represa. Els locals pujaven el to defensiu i creaven problemes a Mataró, els maresmencs, però, tiraven de rauxa i tornaven a entrar en el partit a mitjans de la segona part. A falta de 10 minuts aproximadament, vàries exclusions dels visitants, eren aprofitades per Sant Esteve per assolir diferències de fins a 5 gols que gestionarien fins al final (32 a 30).

En un partit a la zona baixa, Terrassa, que encara no havia aconseguit puntuar en aquesta fase, va guanyar amb solvència al Sant Martí per 37 a 28, una diferència força sorprenent, però que demostra el nivell dels equips de la fase, on qualsevol equip pot sorprendre a l’altre, i les victòries poden ser àmplies quan un dels dos no competeix a prou nivell.

En el partit restant, La Roca i Sant Vicenç, no van poder disputar més que 15 minuts (resultat parcial de 6 a 6) per culpa d’unes goteres. El partit s’haurà de reprendre properament.

Entrevistes