updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de la 17a Jornada de 1a Catalana

  • Escrit per @davidlupus

Repassem la prèvia de la 17a Jornada de 1a Catalana, que comença a definir els equips que faran la fase d'ascens i els que baixaran. Recordem que baixen els cinc darrers classificats de cada grup.

Grup A: Segon contra quart i tercer contra sisè

El Sant Vicenç visita la pista d'un irregular Joventut Mataró B; en joc dos punts que entrarien en joc en la fase d'ascens si la classificació acabés com està a dia d'avui. En el partit d'anada, els del Llobregat es van imposar en un partit força igualat, però aquest cop els maresmencs volen quedar-se els dos punts.

El Sant Martí es desplaça a Parets i tractarà de donar un pas quasi definitiu per disputar la fase d'ascens, d'aconseguir-ho deixaria als vallesans amb poques opcions de disputar-la.

El líder rep el GEiEG, que després de la passada derrota tractarà d'exhaurir les seves opcions a l'ascens a la complicadíssima pista de Pardinyes, en una gesta que es presenta de gran dificultat.

El Sant Fost rep a Sant Esteve Sesrovires, i sembla favorit per fer-se amb els dos punts, mentre que Gavà podria superar a la classificació a Sant Quirze si aconseguís els dos punts a la seva pista.

Grup B: Duel directe entre Terrassa i La Roca i partits factibles per als altres equips en fase d'ascens

Els egarencs, que ocupen la segona posició amb certs dubtes, reben a La Roca en franca progressió, i tot i el factor pista, els roquerols semblen lleugerament favorits a tenor de les trajectòries. Cornellà visita Barberà, en un partit quasi intranscendents, ja que el líder ja és quasi matemàticament equip de fase d'ascens i clar candidat a pujar de categoria. Sant Esteve de Palautordera, rebrà al cuer, i sembla un tràmit per als locals, que volen seguir puntuant per consolidar-se a la zona alta.

Sant Miquel i Fornells s'enfrontaran a la zona mitja-baixa, en un partit que es presenta igualat. Els Blanc i Blaus visiten la pista de Llagostera i no haurien de fallar per mantenir-se en zona de salvació, mentre que Cardedeu visitarà Esplugues també a la cinquena posició.

Entrevistes