updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de la 15a Jornada de 1a Catalana Masculina

  • Escrit per @davidlupus

Repassem el més destacat d'aquesta 15a Jornada en els dos grups de la 1a Catalana Masculina.

Grup A: Jornada previsible?

La jornada 15 presenta pocs duels directes i podria semblar previsible en quant a resultats, si bé, els precedents demostren que les sorpreses són factibles.

Pel que fa a classificació destaca el duel entre Parets i Sant Vicenç, els vallesans reben al segon classificat i intentaran puntuar per escalar posicions i no perdre distàncies amb el grup d'ascens. Per la seva part Sant Vicenç, no voldrà perdre dos punts contra un equip que podria jugar la fase d'ascens. Els locals s'han mostrat una mica irregulars, mentre que el seu rival ha estat molt solvent, pel que sembla preferit, però no es pot descartar res...

Pardinyes rep al Molins de Rei. Tots dos equips vénen d'empatar els seus respectius partits, sembla difícil, però, que el líder torni a deixar escapar un punt enfront d'un equip que presenta millores, però encara està lluny de la salvació.

Mataró rebrà a Sant Esteve Sesrovires, en un duel que a la primera volta va acabar amb quasi una vuitantena de gols, i que es van emportar els maresmencs per la mínima. Sembla difícil que per més ritme que tingui el partit avui es donin tants gols, i a priori els locals parteixen com a favorits.

També són favorits Sant Martí, que hauria de sumar els dos punts enfront un Sant Quirze, que fa unes jornades semblava emprendre una tímida reacció, però no acaba d'arrencar.

Per últim, GEiEG, que sembla haver incorporat alguns jugadors i en clara dinàmica a l'alça visita la pista de Gavà, i sembla clar favorits per seguir escalar posicions a la cerca dels llocs d'ascens.

Interessants duels en la part alta en aquesta jornada al grup B

Destaca la visita del filial de La Roca a la pista de Sant Esteve de Palautordera. Els del Baix Montseny i els roquerols parteixen empatats a punts i sembla que tot podria passar en aquest emocionant enfrontament entre dos candidats a l'ascens.

No menys interessant es presenta el duel entre Terrassa i Cardedeu (segon i cinquè respectivament) si bé el factor pista dóna cert avantatge als egarencs, qualsevol resultat es podria donar.

El líder, Cornellà, es desplaça a la pista de Sant Miquel on parteix com a favorit, contra un equip, el barceloní massa irregular.

L'altre dels equips que aspira a jugar fase d'ascens, els Blanc i Blaus visiten la pista de Barberà, que ha donat mostres de millora, però es troba al fons de la classificació.

A la zona baixa es disputa un derbi entre dos equips gironins, Fornells i Montgrí, en vista de la classificació sembla un partit igualat i que es podria decantar per qualsevol d'ambdós equips.

Tanca la jornada la visita del Llagostera, al camp d'Esplugues B, on a priori els visitants haurien de sumar per seguir escalant posicions i tractar d'assolir la salvació.

Entrevistes