updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Ràpid Cornellà guanya al bon filial de La Roca i segueix líder

  • Escrit per J.M. Gallardo / RÀPID

Partit disputadíssim entre la Roca B i el CHR Cornellà, d'igual a igual i amb un bon ambient d'handbol. Tot semblava estar en contra del líder, la pista, el rival, les baixes, sancions i absències, però aquí és on els equips forts es conjuren per treure els dos punts davant un rival complicadíssim i jove que sens dubte estarà lluitant a dalt de la taula.

Molt semblant al començament davant el Cardedeu amb un marcador exactament igual 2-4 però amb una diferència molt gran, el balanç defensiu, amb un 5:1 en 7 metres i amb molt contacte, en l'atac bones fixacions i amb bona entrada dels exteriors.

Per la seva part La Roca amb una defensa en 6:0 molt tancada i amb un to molt fort, en atac equip amb molta qualitat tècnica i amb uns exteriors i zona central del millor que hi ha a la categoria. Intercanvis continus de gols ens porten a un 12-13 per als visitants.

Tot semblava preveure que el Rapid a causa de les seves múltiples baixes (només 10 jugadors de pista un d'ells lesionat a la banqueta) notaria l'esforç realitzat en la primera part. Però res més lluny de la realitat, mateixa tònica amb un avançat molt incisiu i una molt bona porteria, per la seva part la Roca apreta una mica més i s'arriba a posar un gol amunt i creant dubtes en els del Baix Llobregat.

Les exclusions li passen factura tota la segona meitat al líder i llavors els locals canviaven a una defensa 3:3 que dificultava la progressió del líder. Però un bon treball entre línies dels exteriors més l'encert dels laterals en l'un contra un obligaven a baixar a 6 metres als del Vallès, faltant 10 minuts. Encerts defensius i en porteria li permetria al líder gestionar no sense dificultat una renda de 4 gols amb la qual ja arribaria als dos últims minuts amb el partit resolt i amb La Roca amb una defensa individual a la desesperada que els va permetre acostar fins al 26-28 final.

En definitiva, un gran partit d'handbol dels que fan afició i esborrant de cop tots els dubtes que li van generar al CHR Cornellà la derrota davant el Cardedeu.

La Roca B 26-28 CH Ràpid Cornellà

Entrevistes