updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de la 11a Jornada de 1a Catalana Masculina

  • Escrit per @davidlupus
Prèvia de la 11a Jornada de 1a Catalana Masculina FOTO: CARME BALCELLS

Repassem l'onzena jornada de la interessant campionat de 1a Catalana masculina.

GRUP A: Cap enfrontament directe de la zona alta a la 11ª jornada

Després de la inèdita jornada 10, on aprofitant el pont només un partit es va disputar (Sant Vicenç 38 Ses Rovires 16). La jornada 11 dóna treva pel que fa als enfrontaments entre equips de la zona alta. Destaca, no obstant, la visita de Sant Vicenç a la pista de GEiEG, un desplaçament complicat a tenor de la bona dinàmica dels gironins, en que tot i el factor pista els visitants partiesen com a favorits. El líder, Pardinyes, rep a un Gavà B de capa caiguda, en un partit que a priori hauria de ser de tràmit pels de Lleida.

Visita la sempre complicada pista de Sant Fost el Parets, que després de vèncer a Mataró per 1 gol fa dues jornades, s’ha situat com a tercer en la classificació. No sembla un partit fàcil per els vallesans, però tampoc sembla clar que els locals hagin de guanyar amb solvència. Un altre dels equips de la zona noble, Sant Martí, visita a Molins de Rei, que va plantar cara al líder en el seu darrer partit i de ven segur li voldrà posar les coses difícils als del Besòs. El darrer partit de la jornada és el que es disputa entre Ses Rovires i Sant Quirze, amb 2 i 4 punts respectivament. Caldrà veure la reacció dels locals després de l'abultada derrota contra el líder, i veure si Sant Quirze reprèn la reacció que  va iniciar fa unes jornades, tot podria passar.

GRUP B: Duels directes a la zona alta al grup B

Jornada interessant la que es presenta al grup B, amb varis encontres directes entre equips a la zona d’ascens. Destaca la visita del líder, Cornellà a feu Roquerol, contra un Jove equip en línia ascendent i que se situa a la tercera posició a tan sols 3 punts del seu rival. És una bona prova de foc per veure si el líder flaqueja o continua resolt a seguir en solitari. Amb un ull a La Roca, Sant Esteve Palautordera, visita Terrassa; els del Montseny han encadenat una important ratxa de victòries seguides i es troben ben a prop del primer lloc, esperant una punxada del líder. Si volen seguir a la seva estela, hauran de mostrar aquesta setmana que poden vèncer a Terrassa, que per la seva part si venç el partit empataria a punts amb el seu rival i escalaria posicions.

Un altre equip amb bona dinàmica és Cardedeu, que rep a Fornells i parteix amb cert avantatge que ha de confirmar si vol seguir a la zona mitja-alta. Els Blanc i Blaus reben a Montgrí, en un matx que a priori haurien de resoldre sense excessives complicacions, mentre que Barberà vol enganxar-se al tren de la salvació i té una bona oportunitat en la visita d’Esplugues al seu camp.

Comenta a twitter amb l'etiqueta #1aCatH

Entrevistes