updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Cornellà guanya un partit complicat contra el Llagostera

  • Escrit per J.M. Gallardo / RÀPID

Nou repte per al CHR Cornellà al SIL Arena contra un dels presumibles aspirants a l'ascens, el recent descendit CH Llagostera. Un partit complicat que tot i la diferència en el marcador, va ser difícil com es preveia per part del cos tècnic del Rapid, deixant clar que el Llagostera estarà donant guerra en aquesta lliga.

No es presumia fàcil el partit per part dels locals i així va ser, l'equip gironí va anar a Cornellà a pels 2 punts sabent que si perdia quedaria una mica despenjat dels llocs de dalt, sortint amb una defensa amb molt de contacte i no deixant circular amb fluïdesa la pilota dels locals.

En atac el Ràpid intentava combinar les seves primeres línies buscant creuaments i acabant superioritats a la zona d'exterior, tot i així tenint dificultats per la defensa forta del contrari no perdia la cara i anava anotant amb bastant regularitat. Per part dels gironins es va veure en atac que són un equip disciplinat i amb grans extrems que amb el seu joc amb un pivot molt gran feien estralls a la zona central del Rapid.

Les diferències al marcador eren d'un gol dalt amunt i avall per les dues bandes, variant aquesta diferència en 3 gols amunt a favor dels del Baix Llobregat, però gràcies a la defensa forta dels visitants i el pobre balanç defensiu del Rapid, en tres accions de contraatac empatarien el partit arribant així amb empat a 15 al descans.

Segona meitat del Ràpid

Canvi radical a la segona part per part del líder que veient que se li podia complicar el partit es va posar la granota de treball en defensa, va començar a posar els fonaments d'una possible victòria. Això a la zona central i amb l'equip en una basculació contínua i tancant els forats haguts en la primera meitat, destacant també l'actuació en porteria amb un bon percentatge de parades.

El Llagostera va aguantar durant el primer quart d'hora, però disposaven de només 3 canvis en jugadors de pista i això va llastrar una mica als de Girona, però sense desmerèixer el joc en atac del Rapid, que va ser ja en la seva línia de les últimes jornades amb una gran varietat de combinacions. Joc amb el pivot, extrems encertadíssims i un tir exterior molt acceptable, eixamplant les diferències a 6-7 gols.

Una petita reacció de l'ex-Lliga va minvar el marcador a +5 per Cornellà, però va resultar ser un miratge, ja que els 5 últims minuts van ser brutals per part del líder trencant una i altra vegada al contrari arribant a l'37-27 al marcador del SIL Arena, que va tenir el suport del públic amb una acceptable entrada.

Ràpid Cornellà 37 - 27 Llagostera

Entrevistes