updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Les Seleccions Catalanes de Base ultimen les preparacions dels Estatals

Última setmana de preparació per a les sis Seleccions Catalanes d’handbol que a partir de la setmana vinent prendran part als diferents Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Múrcia i Granada. Bordils, la seu de la Federació Catalana d’Handbol i el Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat han estat els escenaris escollits pels seleccionadors.

 

Les Seleccions Catalanes Infantil i Cadet disputaran des del dimarts 27 fins dijous 29 el tradicional Torneig de Bordils, que enguany arriba ja a la seva XII edició (veure notícia adjunta). Les nostres Seleccions competiran en una categoria superior a la seva per tal de competir al màxim nivell abans de la cita a Múrcia.

Les Seleccions Catalanes Cadet Femenina i Juvenil Masculina realitzaran sessions d’entrenaments de dimarts a dijous a la seu de la Federació Catalana d’Handbol, al PEM Guiera de Cerdanyola del Vallès.

Les noies treballaran de dimarts a dijous en dobles sessions d’entrenaments (matins i tardes), que es complementaran amb les sessions de vídeo que realitzaran després de dinar.

Per la seva banda, els nois de la Juvenil Masculina s’entrenaran de dimarts a dissabte (ambdós inclosos), en un rush final de màxima intensitat. Els joves de Ricard Franch s’entrenaran dues vegades diàries en sessions de matí i tarda.

La Selecció Catalana Infantil Femenina també ha escollit la seu de la FCH pels seus entrenaments. Les de Xavi Vilella s’entrenaran dimecres, dijous i divendres en sessions matinals i de tarda, acompanyades per la tradicional sessió teòrica de vídeo.

Finalment, la Selecció Catalana Juvenil Femenina s’entrenarà de dimarts a dijous al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. Dimarts les de Dolo Martín realitzaran dues sessions d’entrenament matinals i un partit a última hora de la tarda. Dimecres completaran l’entrenament matinal amb una sessió teòrica; al vespre jugaran de nou un partit preparatori. Dijous tornaran les dues sessions de pista matinals i el partit del vespre; mentre que divendres només es farà un entrenament de pista i una sessió teòrica.

Entrevistes